Αρχική » Ο Τούρκος πρέσβης κάνει βόλτες σε υπουργεία, η Άγκυρα απειλεί την Κύπρο και η καμπάνια Turkagean καμπάνια «προελαύνει»!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Ο Τούρκος πρέσβης κάνει βόλτες σε υπουργεία, η Άγκυρα απειλεί την Κύπρο και η καμπάνια Turkagean καμπάνια «προελαύνει»!

Από

 Militaire News

Ο Τούρκος πρεσβευτής κάνει «περιοδείες» ή μήπως «επιθεωρήσεις» στα υπουργεία; Η συχνότητα και η επιλογή των επισκέψεων σίγουρα δεν προκαλεί ευχάριστες εντυπώσεις.
Και δεν είναι μόνο αυτό που αποδομεί την αγωνιώδη προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να μας πείσει ότι όλα πάνε προς το καλύτερο στα ελληνοτουρκικά.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ με επιθετική ανακοίνωση του κατακεραυνώνει τη συμφωνία της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου με την Εθνική Φρουρά του Νιου Τζέρσεϊ που υπογράφτηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η τουριστική διαφημιστική καμπάνια Turkaegean την οποία η κυβέρνηση και ειδικά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε υποσχεθεί ότι θα έκανε τα πάντα για να την αποστρέψει! Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά η καμπάνια συνεχίζεται κανονικότατα με ολοσέλιδες διαφημίσεις στους New York Times!!! Τα αποθέματα «πολιτικού κουτσαβακισμού» εξαντλούνται στα τηλεοπτικά παράθυρα. Από ουσία μηδέν και από ψέμα δέκα με τόνο!