Αρχική » Ο Τσίπρας εξευτέλισε τον Γεραπετρίτη: Όταν πάρεις ψήφο, έλα να μου μιλήσεις!
Video Ελλάδα Πολιτική

Ο Τσίπρας εξευτέλισε τον Γεραπετρίτη: Όταν πάρεις ψήφο, έλα να μου μιλήσεις!

Σηκώθηκε να μιλήσει ο Γεραπετρίτης για να γλιτώσει ο Μητσοτάκης!

Καταστροφικός ο ρόλος Γεραπετρίτη όχι μόνον για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για την ίδια την δημοκρατία.

Ο υπουργός επικρατείας λοιπόν σε μία πρωτοφανή κίνηση, σηκώθηκε μετά από το τέλος της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να μιλήσει, κάνοντας μάλιστα ένα ειρωνικό, απαξιωτικό σχόλιο.

Όλα αυτά για να καλύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση, ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα να απαιτεί την παραίτηση του και την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Ακολούθησε χάος. Οι βουλευτές του ΣυΡιζΑ εξοργίστηκαν και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το λόγο. Μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον υπουργό επικρατείας, του είπε « Δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να μιλάω μαζί σου. Όταν πάρεις την ψήφο του ελληνικού λαού, έλα να μιλήσουμε!»! Με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από τους βουλευτές του ΣυΡιζΑ, οι οποίοι αποχώρησαν.

Το θλιβερό θέαμα πάντως του Γεραπετρίτη να προσέρχεται στο βήμα της Βουλής για να παραστήσει τον αυτόκλητο προστάτη του Πρωθυπουργού, προσβάλλει βάναυσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δείχνει και ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Θα πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν τα θεσμικά αντίβαρα που οφείλει να έχει η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να μην επιτρέπουν σε έναν ουρανοκατέβατο να αμαυρώνει το κοινοβούλιο.

Ο κ. Γεραπετρίτης σήμερα διέβη τον Ρουβίκωνα. Από αόρατος πρωθυπουργός στα υπόγεια του Μαξίμου, στην υπηρεσία υπόδικων του λιμανιού και άλλων αμφιλεγόμενων επιχειρηματιών, έγινε αντ’ αυτού, αποδεικνύοντας ότι η επιρροή που ασκεί στον πρωθυπουργό είναι πλέον εθνικά επικίνδυνη.

Ο άνθρωπος που με την δήλωση του για τα «6 μίλια» άνοιξε την κερκόπορτα στην Τουρκία, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο κοινοβούλιο..

.https://www.newsbreak.gr/ellada/279919/o-tsipras-exeytelise-ton-gerapetriti-otan-pareis-psifo-ela-na-moy-miliseis/