Αρχική » Ο Τσοχατζόπουλος νεκρός, ο «αρχηγός» ελεύθερος…
Ελλάδα Πολιτική

Ο Τσοχατζόπουλος νεκρός, ο «αρχηγός» ελεύθερος…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο διεφθαρμένοι κυβέρνηση του νεότερου ελληνικού κράτουςfacebook sharing button 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Σημίτη, είναι η πλέον διεφθαρμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Λάθος!

Ο Κώστας Σημίτης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της πλέον διεφθαρμένες κυβερνήσεις από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους.

Φυσικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μόνο μία παράμετρος των εγκληματικών πράξεων της κυβέρνησης Σημίτη, που σε άλλη, δημοκρατική χώρα, θα είχε χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση.

Μόνον ένας πολιτικά αφελής μπορεί να πιστέψει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αγόραζε γερμανικά όπλα, τα οποία τα πλήρωνε ο Σημίτης με λογιστικές αλχημείες, μαγειρεύοντάς το δημόσιο χρέος, χωρίς να το γνωρίζει ο πολιτικός προϊστάμενος του!

Μόνον ένας αδαής θα πίστευε ότι ο Κώστας Σημίτης δεν γνώριζε πλήρως τα πεπραγμένα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Έπειτα όμως από την απόφαση – καταπέλτη της ελληνικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Siemens, ουδείς δικαιούται να είναι αφελής. Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη αμετάκλητα ότι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη έπαιρνε μίζες, μαύρο χρήμα δηλαδή δισεκατομμυρίων δραχμών, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτική ιστορία.

Για να μην υπενθυμίσουμε τους άλλους υπουργούς του Σημίτη που καταδικάστηκαν ή ακόμα διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Είναι αυταπόδεικτο ότι δεν μπορεί να γίνεται το πανηγύρι των μαύρων δισεκατομμυρίων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του να μην το γνωρίζει.

Δεν είναι δυνατόν υπουργός του Σημίτη να παίρνει μίζες από τους Γερμανούς και ο Σημίτης να μην το γνωρίζει. Άλλωστε, ο Κώστας Σημίτης ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον γερμανικό παράγοντα, γι’ αυτό και όλες οι σκανδαλώδεις σύμβασης επί των ημερών του είχαν ως αποδέκτη την Γερμανία.

Η Γερμανία λοιπόν θησαύριζε στην πλάτη των ελλήνων, την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στο χρέος και την διαφθορά με αποκλειστική ευθύνη του Κώστα Σημίτη.

Το ότι ο κύριος Κώστας Σημίτης όχι μόνο βρίσκεται στο απυρόβλητο, αλλά έχει επανέλθει στα πολιτικά πράγματα μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα. Γι’ αυτό και η χώρα επανέρχεται στις μαύρες εποχές της υποδούλωσης, ευρισκόμενη στην τρίτη θέση παγκοσμίως ως προς το δημόσιο χρέος επί του ΑΕΠ.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια η Ελλάδα έγινε η τρίτη πιο χρεωμένη χώρα στον κόσμο. Ποια; Η υποτιθέμενη ισχυρή Ελλάδα της ευρωζώνης, του ΝΑΤΟ, που πανηγυρίζει μάλιστα ότι δανείζεται φτηνά.

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να επιβραβεύει η εάν επιτέλους θα τιμωρήσει αυτούς που τον κατέστρεψαν. Το οφείλει κυρίως στα παιδιά του, τα οποία πρέπει να προφυλάξει από την διαιώνιση του πιο διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που πέρασε από την χώρα.

Ο Τσοχατζόπουλος νεκρός, ο «αρχηγός» ελεύθερος…

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα