Αρχική » Ο υπ.Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας οφείλει άμεσα να εντοπίσει τις «ανώτατες δικαστικές πηγές» της κ. Μάνδρου
Ελλάδα Πολιτική

Ο υπ.Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας οφείλει άμεσα να εντοπίσει τις «ανώτατες δικαστικές πηγές» της κ. Μάνδρου

Επιτακτική ανάγκη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην δικαιοσύνη…
Έπειτα από την ομολογία της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου ότι ανώτατες δικαστικές πηγές τροφοδοτούν με πληροφόρηση δημοσιογράφους, ακόμα κι αν αυτή η πληροφόρηση συμπεριλαμβάνει άκρως απόρρητες διαδικασίες στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, οφείλει να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Όσο και εάν κάποιοι επιθυμούν, η Ελλάδα ακόμα δεν έχει μετατραπεί σε μπανανία. Και ο υπουργός έχει θεσμική ευθύνη να διαφυλάξει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και να εντοπίσει όσους παραβαίνουν το καθήκον τους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Ειδικά από τη στιγμή που η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου είχε επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να δικαιώσει τον συκοφάντη Μιωνή, στοχοποιώντας την Εισαγγελέα Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή και με σαφή πρόθεση να πιέσει το Ανώτατο δικαστικό συμβούλιο.

Οι περιβόητες «πηγές» λοιπόν στις οποίες αναφέρεται κυρία Μάνδρου πρέπει να εντοπιστούν και να διερευνηθεί ο βαθμός εμπλοκής τους με εξωθεσμικούς παράγοντες

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ιωάννα Μάνδρου στην Καθημερινή:

Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια, ήταν ψευδής και ως εκ τούτου η υπογράφουσα στο μέτρο που της αναλογεί η ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας ζητά συγγνώμη.

Επίσης σημειώνεται ότι το σύνολο του Τύπου δημοσίευσε τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι πηγές των πληροφοριών αυτών υπήρξαν ανώτατες δικαστικές πηγές.