Αρχική » Ο Φουρθιώτης βγάζει πάλι εφημερίδα και αποθεώνει την κυβέρνηση του Κυριάκου!
Ελλάδα Πολιτική

Ο Φουρθιώτης βγάζει πάλι εφημερίδα και αποθεώνει την κυβέρνηση του Κυριάκου!


Από τη φυλακή, πάλι στο πλευρό της κυβέρνησης..
Μπορεί ο τηλεπαρουσιαστής Φουρθιώτης να είναι υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα, να διερευνάται για άλλα, ακόμα βαρύτερα, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία στην Ελλάδα του 2021.

Άλλωστε φαίνεται πως την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει από την κυβέρνηση την εκτιμά και με το παραπάνω. Την ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο, αφού μυστηριωδώς, καταφέρνει να εκδώσει πάλι εφημερίδα, ένα πολυδάπανο σπορ αλλά φαίνεται ότι «λεφτά υπάρχουν», παρά το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε με τον όρο να μην εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η έκδοση εφημερίδας, φαίνεται ότι δεν πιάνεται…

Φαίνεται όμως ότι ο τηλεπαρουσιαστής δεν φοβάται τίποτα. Ακόμα και η δίκη που είχε για κακουργηματική υπεξαίρεση η οποία έγινε πριν από 10 χρόνια, αναβλήθηκε για εντέκατη φορά, με την Τζούλια Αλεξανδράτου που τον έχει μηνύσει, να είναι κυριολεκτικά εκτός εαυτού ακούγοντας την πρόεδρο της έδρας να δίνει άλλη μια αναβολή στον παρουσιαστή για λόγους υγείας!

Το φύλλο λοιπόν της εφημερίδας είναι ένας πραγματικός ύμνος για συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη:


Αποθεώνει πάλι την σοφία Νικολάου που τον φρόντισε τόσο καλά στις φυλακές
«Αποκλειστικό: Έρχεται φυλάκιση για τα μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού
Τα έργα του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
Η Γενική γραμματέας Αντεγκλητικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου: Συνεχίζει να αλλάζει το πρόσωπο στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας
Μαρία Στέφη: Ποια είναι η ηγέτιδα των φυλακών Κορυδαλλού ;
Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο πλευρό της Μυρτούς από την Πάρο»

Παρουσιαστής υπεράνω νόμου!
Ο παρουσιαστής λοιπόν όχι μόνο είναι εκτός φυλακής, όχι μόνο αποφεύγει τις άλλες δικαστικές περιπέτειες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά σε μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης και προκλητικής ασυλίας, αφιερώνει το πρωτοσέλιδο του στην Σοφία Νικολάου, η οποία φαίνεται ότι τον φρόντισε πολύ καλά στην φυλακή, και αφιερώνει ένα διθυραμβικό άρθρο για την ηγέτιδα των φυλακών Κορυδαλλού!

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή τη χώρα…

Ο Φουρθιώτης βγάζει πάλι εφημερίδα και αποθεώνει την κυβέρνηση του Κυριάκου!