Αρχική » Ο χειρότερος υπουργός ανάπτυξης που γνώρισε η χώρα, συνεχίζει τις «διαπιστώσεις»…
Πολιτική

Ο χειρότερος υπουργός ανάπτυξης που γνώρισε η χώρα, συνεχίζει τις «διαπιστώσεις»…

Δεν είστε «κονφερασιέ» κύριε Γεωργιάδη

Ο χειρότερος υπουργός ανάπτυξης που γνώρισε η χώρα, συνεχίζει τις «διαπιστώσεις»…

facebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetwhatsapp sharing button Sharemessenger sharing button Share
«Θα υπάρξουν υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα. Δεν θα έρθουν δυνάμει της κυβέρνησης. Δεν είναι στη δυνατότητά μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία», διαπίστωσε σήμερα ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, σε μία από τις χιλιάδες εμφανίσεις του.

Είναι σα να βγαίνει ο υπουργός άμυνας και να διαπιστώνει ότι θα χάσουμε τρία – τέσσερα νησιά.

Ή να βγαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη και να ανακοινώνει ότι θα έχουμε καμιά δεκαριά δολοφονίες τις επόμενες δύο βδομάδες.

Ο κύριος Γεωργιάδης συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως κονφερασιέ. Δεν φτάνει που βάσει των στοιχείων είναι ο χειρότερος υπουργός ανάπτυξης που έχει περάσει από την Ελλάδα, δεν χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί.

Η επίκληση της παγκόσμιας οικονομίας λοιπόν για τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, γίνεται όταν πρόκειται να δικαιολογήσει άλλο ένα Βατερλώ δικό του και της κυβέρνησης.

Διότι σε μία χώρα που πολίτες και επιχειρήσεις πληρώνουν το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, η επίκληση των διεθνών τάσεων, ακούγεται σαν κακόγουστο ανέκδοτο. Για να μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες, όπως οι ρυθμοί ανάπτυξης των άλλων χωρών κλπ.

Αφήστε λοιπόν τον Μπάιντεν και τον Μπόρις Τζόνσον στην ησυχία τους κύριε Γεωργιάδη. Δείτε τι θα κάνετε, διότι βλέπουμε σε μερικές δεκαετίες να αποτελείτε εσείς παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγήν.