Αρχική » «Πάγωσε» το πανελλήνιο με τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Σιμόπουλου για τους νεκρούς
Video Ελλάδα Πολιτική

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με τις ντροπιαστικές δηλώσεις του Σιμόπουλου για τους νεκρούς

Προσβάλει τη μνήμη των ανθρώπων που κατέληξαν εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας του επιτελικού κράτους!

Χωρίς αιδώ επιχείρησε να σπιλώσει τη μνήμη 23.833 νεκρών που έχασαν τη ζωή τους χτυπημένοι από την πανδημία, την ώρα που οι αποκαλυπτικές μελέτες των ειδικών, ανάμεσα στις οποίες και η έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα αποκάλυψαν ότι αιτία για τη μεγάλη θνητότητα είναι η κατάρρευση του ΕΣΥ και η τραγική έλλειψη σε ΜΕΘ και ιατρικό προσωπικό!

Στις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος χαρακτήρισε ως «λεκέ» τους νεκρούς και υποστήριξε ότι οι αναφορές στους θανάτους είναι «τρίχα που την κάνουμε τριχιά»!

Στην προσπάθειά του να καλύψει τις οφθαλμοφανείς ευθύνες του επιτελικού κράτους που οδήγησαν τη χώρα σε μια εθνική τραγωδία, την ώρα που χάνονται καθημερινά πάνω από 100 ζωές μέσα στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία της χώρας, ο Στράτος Σιμόπουλος, μιλώντας στο Kontra Channel κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τους δημοσιογράφους που επικεντρώνεται στις εγκληματικές ευθύνες τις κυβέρνησης.

«Είναι ένας λεκές και όσο περισσότερο επικεντρώνεσαι σ’ αυτόν, μεγαλώνει. Είναι η αντιπολίτευση και κάποιοι από τους δημοσιογράφους που κάνουν την τρίχα, τριχιά» υποστήριξε και έκανε ακόμα και την ντροπή να ντραπεί.