Αρχική » Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»
Ελλάδα Πολιτική

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Έφυγε από την ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 72 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία. Παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας, ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε εμβολιαστεί.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Τράγκας έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς στις 5 Δεκεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ πέντε μέρες αργότερα -της νοσηλείας του- κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Διαβάστε ακόμα: Θάνατος Γιώργου Τράγκα: «Στο επανιδείν Γιώργο … Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε»

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. Μάλιστα, η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά, αφού μετά από έμφραγμα του τοποθετήθηκαν stents, ενώ χθες, Δευτέρα, υπέστη και νεφρική επιπλοκή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία»
«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ετικέτες