Αρχική » Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την πρωτοφανή δήλωση Μητσοτάκη!
Video Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την πρωτοφανή δήλωση Μητσοτάκη!

Ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων

Αδιανόητη τοποθέτηση από Κ.Μητσοτάκη για ελληνοτουρκικά: «Εχουμε τα ίδια συμφέροντα με Τουρκία» – Πανηγυρισμοί σε Άγκυρα
«Η Ελλάδα έχει ευθυγραμμισμένα συμφέροντα με την Τουρκία»

Ένα ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και η Ελλάδα προσπαθεί να αποκρούσει τις τουρκικές συκοφαντίες και να αποδείξει ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία αψυχολόγητη δήλωση όχι μόνο έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αλλά ακύρωσε και όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας εδώ και χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα!

Δείτε ακριβός την δήλωση του:

Όπως ήταν αναμενόμενο και σε χρόνο ρεκόρ, οι τούρκοι έκαναν την δήλωση πρωτοσέλιδο με πανηγυρικούς τόνους. Δείτε για παράδειγμα την ηλεκτρονική έκδοση της Σαμπάχ λίγη ώρα μετά:

50F9AA5F 44DA 435B 834F B908FD2EFA2D
Πανηγυρίζουν για την αψυχολόγητη δήλωση Μητσοτάκη

Γράφουν συγκεκριμένα:

“Turkey, Greece on same page about irregular migration: Mitstotakis”

Ελλάδα και Τουρκία στην ίδια σελίδα (συμφωνούν) για την παράνομη μετανάστευση…

Με απλά λόγια, εδώ και δύο χρόνια η Τουρκία απειλεί, παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, συνάπτει παράνομα μνημόνια με τα οποία διαγραφεί ακόμα και ελληνικά νησιά από τον χάρτη, επιθυμεί αφοπλισμό των ελληνικών νησιών, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δίνει συγχωροχάρτι το οποίο εκμεταλλεύονται δεόντως.

Είχαν δίκιο οι τούρκοι που πανηγύριζαν την βραδιά της εκλογής Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει.