Αρχική » Πανικός στη Χούντα Μητσοτάκη για τα συλλαλητήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει σταθμούς του μετρό για να μην πάει ο κόσμος στο Σύνταγμα για τη δολοφονία στα Τέμπη…
Ελλάδα Πολιτική

Πανικός στη Χούντα Μητσοτάκη για τα συλλαλητήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει σταθμούς του μετρό για να μην πάει ο κόσμος στο Σύνταγμα για τη δολοφονία στα Τέμπη…

Εμπόδια στους διαδηλωτές βάζει η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας να δημιουργήσει ζώνη αποκλεισμού στο κέντρο της Αθήνας κλείνοντας σταθμούς του μετρό.

Υγειονομική ζώνη στο κέντρο των Αθηνών από την ΕΛ.ΑΣ. στην πανεθνική 24ωρη απεργία. Θορυβημένη η κυβέρνηση από την οργή του κόσμου για το έγκλημα στα Τέμπη.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς τραβούν «χειρόφρενο» με εξαίρεση λίγες ώρες κατά τις οποίες θα κινηθούν το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ, για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών.

Όμως η τεράστια συμμετοχή του κόσμου στο Κυριακάτικο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση που μοιάζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να εμποδίσει τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους. Έτσι, η αστυνομία διέταξε να κλείσουν κομβικοί σταθμοί του Μετρό.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»«ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»«ΟΜΟΝΟΙΑ»«ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.