Αρχική » Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε εκπομπή
Video

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε εκπομπή

facebook sharing button

Κατεπείγουσα έρευνα για τα πρόσωπα που διακίνησαν το υλικό

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, σε τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιογράφους.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα πρόσωπα, τα οποία διακίνησαν το υλικό που αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Η έρευνα έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διακινηθεί τέτοιο υλικό, υπάρχει παραγγελία να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα που το διακίνησαν ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα ότι έλαβε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού από τον Μίχο: «Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο στα Σεπόλια» είπε ο ίδιος στον αέρα.

Σήμερα ο ίδιος προσπάθησε να τα «μαζέψει» στην εκπομπή του και αρνήθηκε ότι είδε το υλικό. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε εκπομπή (newsbreak.gr)