Αρχική » Βρετανία: Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην κυβέρνηση Τζόνσον-Παραιτήθηκε και τρίτος υπουργός από την κυβέρνηση του ..
Διεθνή

Βρετανία: Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην κυβέρνηση Τζόνσον-Παραιτήθηκε και τρίτος υπουργός από την κυβέρνηση του ..


Ο Γουιλ Κουινς δήλωσε ότι παραιτείται μετά την «ανακριβή» ενημέρωση που είχε

Ο Γουίλ Κουίνς, μέλος των Συντηρητικών και υφυπουργός Παιδείας της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα πως παραιτείται, καθώς συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον τρόπο που ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διαχειρίστηκε ένα ακόμη σκάνδαλο στους κόλπους της κυβέρνησής του.

Ο Κουίνς επεσήμανε ότι παραιτείται μετά την «ανακριβή» ενημέρωση που είχε για τον διορισμό από τον Τζόνσον ενός πολιτικού εναντίον του οποίου είχαν γίνει καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

«Σας ευχαριστώ που με συναντήσατε χθες το βράδυ και για την ειλικρινή σας συγγνώμη σχετικά με την ενημέρωση που έλαβα από τον αριθμό 10 (σ.σ της Ντάουνινγκ Στριτ) ενόψει της ενημέρωσης του Τύπου τη Δευτέρα, η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι ήταν ανακριβής», ανέφερε στην επιστολή του παραίτησης που έδωσε στον Βρετανό πρωθυπουργό και η οποία αναρτήθηκε στο Twitter.

«Με μεγάλη λύπη και απογοήτευση νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ από τη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για τα Παιδιά και τις Οικογένειες, καθώς δέχθηκα και επανέλαβα τις διαβεβαιώσεις αυτές καλή τη πίστει», πρόσθεσε.