Αρχική » Παρακολουθήσεις: Σείεται το πολιτικό σκηνικό από την νέα λίστα με πρόσωπα «υπεράνω υποψίας»!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Σείεται το πολιτικό σκηνικό από την νέα λίστα με πρόσωπα «υπεράνω υποψίας»!

Κορυφαίοι υπουργοί, συνεργάτες υπουργών, δημοσιογράφοι, στελέχη των μυστικών υπηρεσιών και άλλοι φαίνεται να βρίσκονταν υπό παρακολούθηση…

email sharing button

Παρακολουθούσαν μέχρι και μητροπολίτη

Σεισμικές δονήσεις πολλών πολιτικών Ρίχτερ προκαλεί το νέο χτύπημα της εφημερίδας η οποία αύριο δημοσιεύει το δεύτερο μέρος της λίστας των προσώπων που φέρονται να είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Άκης Σκέρτσος, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στελέχη του Μαξίμου όπως η Ορσάκη Ρουσσέτου, επιχειρηματίες όπως ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Ολύμπιος, άνθρωποι των ΜΜΕ όπως ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, ο Στέφανος Χίος, ο Σπύρος Σιδέρης και ο Πέτρος Κουσουλός.

Μέσα στην λίστα όμως Βρίσκονται ονόματα όπως αυτό του Βασίλη Γκρίζη, υπαρχηγού της ΕΥΠ, καθώς και αλλού στελέχους της υπηρεσίας η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας, Γιάννη Ρουμπάτη.

Τα ονόματα που περιγράφει η εφημερίδα είναι πολύ περισσότερα, σχεδόν για όλα από αυτά δίνεται και ένας πιθανός λόγος για την παρακολούθηση τους.

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να κλονίσει περισσότερο το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι σεισμικές δονήσεις από τα ονόματα που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει.

Η εφημερίδα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ήρθε σε επαφή σχεδόν με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στην λίστα και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον οι απαντήσεις που έδωσαν…

Παρακολουθήσεις: Σείεται το πολιτικό σκηνικό από την νέα λίστα με πρόσωπα «υπεράνω υποψίας»! (newsbreak.gr)