Αρχική » Περίεργη απάντηση Οικονόμου για τον Μητσοτάκη και τις υποκλοπές
Ελλάδα Πολιτική

Περίεργη απάντηση Οικονόμου για τον Μητσοτάκη και τις υποκλοπές

facebook sharing button

H απάντηση που προκάλεσε προβληματισμό

Προσπαθεί απεγνωσμένα το Μαξίμου να καλύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν έρθουν στο «φως» νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και πολιτών;

Η απάντηση που έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν η κυβέρνηση μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχουν παρακολουθηθεί και άλλα πολιτικά πρόσωπα, η απάντηση που έδωσε προκάλεσε έντονο προβληματισμό: «Δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη» είπε.

Δηλαδή ο Οικονόμου δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν έχουν υπάρξει και άλλες υποκλοπές, παρά έσπευσε να προστατεύσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε υπό την εποπτεία του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν σε γνώση του.

Μάλιστα χαρακτήρισε ως «υπηρεσιακή αστοχία» την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ , ενώ παράλληλα επέμεινε ότι ήταν νόμιμη. Επιπλέον, υποστήριξε ότι ορισμένα «κόμματα, κύκλοι και χώροι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν αυτή την υπηρεσιακή αστοχία».

Περίεργη απάντηση Οικονόμου για τον Μητσοτάκη και τις υποκλοπές (newsbreak.gr)