Αρχική » Περίεργη και ύποπτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Τόνι Μπλερ
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Περίεργη και ύποπτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Τόνι Μπλερ

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου πραγματικά, είτε όντως οι καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης για «παρακράτος Μητσοτάκη» έχουν ισχυρή βάση.

Τι δουλειά είχε να συναντηθεί με τον αποκαθηλωμένο Βρετανό του οποίου η σύζυγος έχει ύποπτες δραστηριότητες που άπτονται μάλιστα συστημάτων παρακολούθησ

Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όντως απόλυτη άγνοια της πραγματικότητας, είτε η συνάντηση του με τον Τόνι Μπλερ έχει τεράστιο παρασκήνιο.

Ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη συνάντηση θα έπρεπε να αποφευχθεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον κάθε Έλληνα πρωθυπουργό, διότι η σύζυγος του Μπλερ έχει προβεί στην κατάπτυστη ενέργεια να υπερασπίσει Βρετανούς με περιουσία στην κατεχόμενη Κύπρο την οποία φυσικά απέκτησαν παράνομα καθώς ήταν προϊόν της εισβολής και κατοχής του νησιού.

Υπάρχει όμως άλλο ένα εξαιρετικά σκοτεινό σημείο που ρίχνει βαριά σκιά στην συγκεκριμένη συνάντηση. Η σύζυγος του Τόνι Μπλερ, Σέρι, είναι νομική σύμβουλος της εταιρείας παρακολουθήσεων NSO η οποία διαθέτει το λογισμικό Pegasus, το οποίο μάλιστα διερευνάται από την Κομισιόν!

Η συγκεκριμένη εταιρεία αντιμετωπίζει πολλαπλές διώξεις, διότι έχει αποδειχθεί πως το λογισμικό της χρησιμοποιήθηκε για παράνομες παρακολουθήσεις από πολλά καθεστώτα, κατά αντιφρονούντων, δημοσιογράφων, ακόμα και πρώην συζύγων! Κραυγαλέα περίπτωση, αυτή των Εμιράτων, που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ώρες υπήρξε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον εκεί Εμίρη!

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου πραγματικά, είτε όντως οι καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης για «παρακράτος Μητσοτάκη» έχουν ισχυρή βάση.

Περίεργη και ύποπτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Τόνι Μπλερ (newsbreak.gr)