Αρχική » Προβληματισμός για τα ραντεβού του Πατέλη με δημοσιογράφους μέσα στο Μαξίμου
Πολιτική

Προβληματισμός για τα ραντεβού του Πατέλη με δημοσιογράφους μέσα στο Μαξίμου

ο κύριος Μάξιμος

Επιλεκτική ενημέρωση για τα μέτρα;

facebook sharing button

Προβληματισμό αλλά και γκρίνιες δημιούργησε η πρωτοβουλία του πρωθυπουργικού συμβούλου Αλέξη Πατέλη να ενημερώσει επιλεκτικά συγκεκριμένους δημοσιογράφους, κυρίως ηλεκτρονικών μέσων, για το πόσο «καλά και όμορφα» είναι τα μέτρα ενίσχυσης που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τη μία είναι ευχάριστο που επιτέλους ο διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού, θυμήθηκε ότι είναι διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού και όχι παρουσιαστής μεσημεριανού δελτίου που ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Διότι μέχρι σήμερα είχαμε μάθει τα πάντα για την προσωπική ζωή του κυρίου Πατέλη, για το γάμο του, για τις προτιμήσεις του, την ώρα που η Ελλάδα βούλιαζε οικονομικά.

Το γεγονός όμως ότι ο κύριος Αλέξης Πατέλης πήρε την πρωτοβουλία ερήμην του Χρήστου Σταϊκούρα για να ευφημίσει τα μέτρα στήριξης, είναι άκρως προβληματικό.

Θεωρεί ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι ανεπαρκής επικοινωνιακά; Θεωρεί ότι ο ίδιος είναι καλύτερος;
Ή μήπως – όπως κάποιοι ισχυρίζονται – ο κύριος Αλέξης Πατέλης κάνει δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους προκειμένου να ενισχύσει μία ενδεχόμενη κάθοδο του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;

Όπως και να έχει, εκτός από τις εσωκομματικές τριβές που δημιούργησε αυτή η κίνηση, εξόργισε κυριολεκτικά τους άλλους δημοσιογράφους που έχουν στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά ο κύριος Αλέξης Πατέλης «λησμόνησε» να προσκαλέσει.

Με αποτέλεσμα μέσα στη νύχτα να παίρνει τηλέφωνα από το Μαξίμου σε δυσαρεστημένους δημοσιογράφους, ώστε να τους διαβεβαιώσει πως «έρχεται και η σειρά τους».

Κάτι μου λέει πως ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/249520/provlimatismos-gia-ta-rantevoy-toy-pateli-me-dimosiografoys-mesa-sto-maximoy/