Αρχική » Προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ σε μπαγκλαντεσιανό εστιατόριο! – «Να μας ψηφίσετε και εμείς θα σκύψουμε στα προβλήματά σας»!
Video Ελλάδα Πολιτική

Προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ σε μπαγκλαντεσιανό εστιατόριο! – «Να μας ψηφίσετε και εμείς θα σκύψουμε στα προβλήματά σας»!

Η ομιλία καλύφθηκε από ειδησεογραφικό κανάλι του Μπαγκλαντές!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το ειδησεογραφικό Comilla News του Μπαγκλαντές κάλυψε την προεκλογική εκδήλωση του Χάρη Θεοχάρη -που εκπροσωπούσε όλη τη ΝΔ- στο εστιατόριο του Τζαχίρ Ντάκουα.

«Να ενημερώσετε όλους τους γνωστούς, να πάτε απο πόρτα σε πόρτα, να μεταδώσετε το μήνυμα να ψηφίσουν τη ΝΔ».

Ο Χ.Θεοχάρης υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των κοινοτήτων (αναφέρονται), πως η ΝΔ θα σκύψει στα προβλήματά τους & θα φτιαχτεί μια επιτροπή για την εξυπηρέτηση τους!

Σημειώνεται ότι το 2019 η ΝΔ προεκλογικά υπόσχονταν άμεσες απελάσεις για τους παράνομους μετανάστες.

Το Comilla News του Μπαγκλαντές κάλυψε την προεκλογική εκδήλωση του Θεοχάρη -που εκπροσωπούσε όλη τη ΝΔ- στο εστιατόριο του Τζαχίρ.

Πολιτικές που μαγνητίζουν τις ροές, απο τους ψευτοπατριώτες που το 2019 δεσμεύονταν για απελάσεις.

Ξεφτίλες Νεοδημοκράτες https://t.co/qEjAGlIC3U pic.twitter.com/8FLRMIfauT

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) May 18, 2023

Η εκδήλωση έγινε στις 13/5 στο εστιατόριο του Τζαχίρ Ντάκουα από το Μπαγκλαντές ο οποίος θεωρείται ημαντική προσωπικότητα της κοινότητας & είναι και ιδιοκτήτης ΜΚΟ.

Προσκεκλημένοι του ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Χ.Θεοχάρης & το στέλεχος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Γ.Δημόπουλος.

Προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της ΝΔ θα πραγματοποιήσει σήμερα (13/5) στο εστιατόριο του ο Τζαχίρ Ντάκουα απο το Μπαγκλαντές. Σημαντική προσωπικότητα της κοινότητας & ιδιοκτήτης ΜΚΟ

Προσκεκλημένοι του ο Βουλευτής της ΝΔ Χ.Θεοχάρης & το στέλεχος της ΝΔ στην Περιφέρεια Γ.Δημόπουλος pic.twitter.com/bgcuRoz7OV

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) May 13, 2023

Το παρών έδωσαν εκρόσωποι από τις κοινότητες όχι μόνο του Μπαγκλαντές, αλλά και της Νιγηρίας, και του Πακιστάν (Με το Πακιστάν το Μπαγκλαντές διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς καθώς μέχρι το 1971 αποκαλούνταν Ανατολικό Πακιστάν και ήταν μέρος της πακιστανικής επικράτειας).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και γνωστοί Πακιστανοί “δημοσιογράφοι”.

Δεξιά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, ο Syed Jamil, πολύ γνωστός των υπουργών της ΝΔ.

pic.twitter.com/3cbKsVm15I

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) May 14, 2023