Αρχική » Προκαλεί το πανελλήνιο ο πρωθυπουργός – τουρίστας!
Ελλάδα Πολιτική

Προκαλεί το πανελλήνιο ο πρωθυπουργός – τουρίστας!

twitter sharing button

Προαναγγέλλει κολασμένο χειμώνα και …πηγαίνει για μπάνιο

Συνεχίζει αμέριμνος τις  εξορμήσεις μακριά από… υποκλοπές τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται

Μόνιμος τουρίστας ανακηρύσσεται πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ο πρωθυπουργός δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί το μέγεθος του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά ούτε και την αγωνία του ελληνικού λαού για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, και συνεχίζει αμέριμνος ακόμα και τον Σεπτέμβριο (!) τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ονειρεμένη ζωή για τον πρωθυπουργό την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει

Φαίνεται πως εκεί που οι άλλοι σταματούν ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει, καθώς, παρόλο που οι διακοπές αποτελούν πλέον μακρινή ανάμνηση για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που κατάφεραν να ξεφύγουν μόνο για μερικές ημέρες είτε τον Ιούλιο είτε τον Αύγουστο, εκείνος εξακολουθεί να κάνει εκδρομές και μάλιστα εκτός Αθηνών. Ο πρωθυπουργός, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η «δημοκρατία», βρέθηκε το Σαββατοκύριακο για πολλοστή φορά στην Κρήτη, όπου χάρηκε το μπάνιο του σαν να μην υπάρχει αύριο. Εθεάθη στα Σφακιά, και συγκεκριμένα στην παραλία Μάρμαρα, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα.

Πρωθυπουργός – τουρίστας!

Την ίδια παραλία είχε επισκεφθεί πολλάκις και την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, και φαίνεται πως την προτιμά, καθώς συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο και κατά συνέπεια λιγότερα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, αμέσως μετά τη βουτιά στη θάλασσα έφαγε μαζί με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι ψάρι σε κοντινό ταβερνάκι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο πρωθυπουργός φαινόταν αρκετά ευδιάθετος και… αμέριμνος. Οπως όλα δείχνουν, δεν ιδρώνει το αυτί του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποτρέψει από την καλοπέραση.

Προκαλεί το πανελλήνιο ο πρωθυπουργός – τουρίστας! (newsbreak.gr)

Ετικέτες