Αρχική » Πρωθυπουργός – «Αμάλ»: Έβλεπε τις απαντήσεις από οθόνη στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο!
Ελλάδα Πολιτική

Πρωθυπουργός – «Αμάλ»: Έβλεπε τις απαντήσεις από οθόνη στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο!

E0AA76EC 3C2E 4FDD 84E1 37AFF27570B5

Γι’ αυτό φίμωσε ακόμα και τον μεγαλύτερο εκδοτικό όμιλο της χώρας!

Πιο ανίκανος και από τον Ερντογάν στην προπαγάνδα αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη φωτογραφία ντοκουμέντο – φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έβλεπε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που του έκαναν οι (στην συντριπτική τους πλειοψηφία φιλικά προσκείμενοι) δημοσιογράφοι, μέσα από την οθόνη που βρισκόταν μπροστά του. Οθόνη που φυσικά απέκρυψαν στα πλάνα που μετέδιδε η κρατική τηλεόραση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός έδωσε ερωτήσεις μόνο στους ελεγχόμενος δημοσιογράφους, φτάνοντας στο σημείο να δώσει τον λόγο σε παρακμιακές ιστοσελίδες και λαθρόβια έντυπα, αγνοώντας για παράδειγμα το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας. Την εφημερίδα Δημοκρατία, την ιστορική Εστία και όχι μόνο.

Αγνόησε ακόμα και τις εφημερίδες που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας μία ερώτηση μόνο στην Αυγή, την οποία δεν απάντησε! Διότι αναφερόταν στο χρέος της Ν.Δ. που επί Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκτιναχθεί σε επίπεδα παγκόσμιου ρεκόρ.

Εννοείται ότι άλλες εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας όπως το Documento, δεν πήραν ερώτηση.

Είναι λοιπόν άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα να διαθέτει έναν πρωθυπουργό με τα χαρακτηριστικά της μαριονέτας Αμάλ, που όχι μόνο δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις χωρίς να έχει έναν κρυφό υποβολέα, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουρος, φιμώνει τις ενοχλητικές φωνές που δεν μπορεί να ελέγξει.

Πως μπορεί στα αλήθεια αυτός ο άνθρωπος να διασφαλίσει τα συμφέροντα της πατρίδας, της κοινωνίας, και το μέλλον του έθνους;

https://www.newsbreak.gr/politiki/248673/prothypoyrgos-amal-evlepe-tis-apantiseis-apo-othoni-sti-synenteyxi-typoy-sto-vellideio/

Ετικέτες