Αρχική » Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ που «λύγισε» στα Τέμπη με όσα προξένησαν οι Νεκροθάφτες Μητσοτάκης και Καραμανλής: Οι σκληρές εικόνες που αντίκρισε στον τόπο της τραγωδίας
Ελλάδα Πολιτική

Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ που «λύγισε» στα Τέμπη με όσα προξένησαν οι Νεκροθάφτες Μητσοτάκης και Καραμανλής: Οι σκληρές εικόνες που αντίκρισε στον τόπο της τραγωδίας

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, με τον πυροσβέστη της ΕΜΑΚ να «σπάει» στο σημείο της τραγωδίας, στα Τέμπη, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γιάννης Παπαγιαννάκης,  αναφέρθηκε στις πρώτες σκληρές εικόνες που αντίκρισε φτάνοντας στον τόπο της τραγωδίας, αλλά και την συγκλονιστική φωτογραφία.

«Εκείνη τη στιγμή που με απαθανάτισε ο φακός χωρίς να το γνωρίζω, ήμουν πάνω από τα προσωπικά αντικείμενα μιας κοπέλας, ρούχα, καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα και κομμάτια από τη σάρκα της», είπε αρχικά.

Ο ίδιος μίλησε για τη θλίψη και την οργή που ένιωσε φτάνοντας στο σημείο και βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες και παραδέχτηκε ότι ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις μετά από δυστυχήματα, αυτή ήταν η δυσκολότερη στιγμή στα 23 χρόνια της καριέρας του.

Τέλος και μεταξύ άλλων, είπε ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που είχε, ήταν το χειροκρότημα των παιδιών που προπονεί στο κολυμβητήριο, όταν τον υποδέχτηκαν στην πρώτη προπόνηση μετά την τραγωδία.