Αρχική » Ρεσιτάλ έπαρσης από Μητσοτάκη στη Βουλή – «Καθάρισε» απαντώντας με το… «41%»
Ελλάδα Πολιτική

Ρεσιτάλ έπαρσης από Μητσοτάκη στη Βουλή – «Καθάρισε» απαντώντας με το… «41%»

Επίθεση στον Ράμμο και την ΑΔΑΕ

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καλούσε προ ημερών τους βουλευτές του να βουτήξουν τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουν, ο ίδιος ωστόσο εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή – δύο μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στα έδρανα– για να υπενθυμίσει ότι δεν θα δεχτεί καμία κριτική, προτάσσοντας το «41%» των εκλογών.

Σήμερα, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε «πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και για το σκάνδαλο υποκλοπών και τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική για το ζήτημα της Μέσης Ανατολής, ωστόσο ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές και «καθάρισε».

Φορώντας τον μανδύα της αλαζονείας, ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του απάντησε στα βέλη που δέχτηκε από τους Σωκράτη Φάμελλο και Νίκο Ανδρουλάκη«Ακούω την επιχειρηματολογία και του κ. Φάμελλου και του κ. Ανδρουλάκη. Μου θυμίζει κάτι εφήβους οι οποίοι αποκτούν τον πρώτο τους δίσκο. Μην έχοντας, λοιπόν, άλλον δίσκο να ακούσουν, ακούν συνέχεια το ίδιο πράγμα, την ίδια μουσική, το ίδιο τροπάριο. Ο μεν κ. Φάμελλος, “αποκλίνετε από την Ευρώπη”, “συμφέροντα”, “Μητσοτάκης Α.Ε.”. Εσείς, κ. Ανδρουλάκη, μια μονοθεματική εμμονή, με θέματα κράτους δικαίου, επαναφορά στο θέμα των υποκλοπών. Τα ίδια ακριβώς λέγατε πριν από τις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία πήρε 41%, εσείς πήρατε 17% και εσείς πήρατε 12%. Αλλάξτε τροπάριο επιτέλους» είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος δεν θα αλλάξει το τροπάριο του 41%, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές…