Αρχική » Ρωσία: «Υπό την προστασία νεοναζί στο Λβιβ ο Β.Ζελένσκι – Μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του» – Τον ψάχνουν αλεξιπτωτιστέςΤι τονίζει ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας
Διεθνή

Ρωσία: «Υπό την προστασία νεοναζί στο Λβιβ ο Β.Ζελένσκι – Μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του» – Τον ψάχνουν αλεξιπτωτιστές
Τι τονίζει ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την επιχείρηση για τη σύλληψη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς όλα δείχνουν ότι πλέον βρίσκεται στο Λβιβ, εκεί που νωρίτερα πραγματοποίησαν επιχείρηση Ρώσοι αλεξιπτωτιστές.

Όπως μεταδίδει το defencenet.ru ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι αναχώρησε από το Κίεβο για το Λβιβ στις 25 Φεβρουαρίου, αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vyacheslav Volodin, σήμερα.

«Μαζί με τη συνοδεία του, κατέφυγε στην πόλη Λβιβ, όπου, μαζί με τους βοηθούς του, εξοπλίστηκε με ένα μέρος για να ζήσει. Όλα τα βίντεο που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφονται εκ των προτέρων», ανέφερε ο Volodin.

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής, έλαβε πληροφορίες από τους βουλευτές της Βερχόβνα Ράντα, οι οποίοι προσπάθησαν να συναντηθούν με τον Ζελένσκι στο Κίεβο. Οι πολιτικοί προσκλήθηκαν στο Λβιβ για μια συνάντηση.


«Ο Ζελένσκι βρίσκεται υπό την προστασία των νεοναζί», πρόσθεσε ο Volodin.

Να θυμίσουμε ότι το pronews.gr σας αποκάλυψε από χθες ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι «εξαφανίστηκε» το πρωί της Παρασκευής με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε φυγαδευτεί αεροπορικώς σε μυστικό καταφύγιο προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης και δεν επικοινωνεί με συμβατικό τρόπο με κανέναν, πέρα από ένα ειδικό κινητό που του έχουν προμηθεύσει οι Αμερικανοί το οποίο ελπίζεται ότι εκφεύγει από τα ηλεκτρονικά μέσα συλλογής πληροφοριών των Ρώσων.


Οι πληροφορίες που φαίνεται ότι είχαν οι Ρώσοι ήταν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος ήταν στο Λβιβ, το μέρος που του είχε υποδείξει από την αρχή η CIA και γι’ αυτό έγινε το πρωί του Σαββάτου η επιχείρηση.

Επίσης είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ώρες ότι οι ΗΠΑ ήταν έτοιμες να φυγαδεύσουν τον Β.Ζελένσκι από το Κίεβο.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι oι η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU) διέψευσε την πληροφορία ότι ρωσικά ελικόπτερα αποβιβάστηκαν στο Λβιβ, διαψεύδοντας επί της ουσίας τον ίδιο δήμαρχο της περιοχής, αλλά και τα βίντεο που έδειχναν ρωσικά ελικόπτερα στο Λβιβ. Δεν είναι διόλου απίθανο αυτή η αντίδραση από το SBU να συνδέεται με την πληροφορία ότι ο Β.Ζελένσκι βρίσκεται στο Λβιβ.

Ρωσία: «Υπό την προστασία νεοναζί στο Λβιβ ο Β.Ζελένσκι – Μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του» – Τον ψάχνουν αλεξιπτωτιστές | Pronews