Αρχική » Το «πουλί πλέον πετάει ελεύθερο»-Σαρωτικές αλλαγές Έλον Μασκ στο Twitter: Απολύθηκε το στέλεχος που «απέβαλλε» τον Τραμπ!
Διεθνή

Το «πουλί πλέον πετάει ελεύθερο»-Σαρωτικές αλλαγές Έλον Μασκ στο Twitter: Απολύθηκε το στέλεχος που «απέβαλλε» τον Τραμπ!


Το «πουλί πετάει ελεύθερο», με αλλαγές που θα επηρεάσουν το παγκόσμιο σκηνικό
Ο δισεκατομμυριούχος, ισχυρός άντρας της Tesla, έκανε σαφείς τις προθέσεις του έναντι στο Twitter, από τις πρώτες ώρες που ανέλαβε τα ηνία. Το πρώτο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο παντοδύναμο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ότι «το πουλί πετάει πλέον ελεύθερο»… Ανάρτηση που οι χρήστες του Twitter εξέλαβαν ως μία χαλάρωση των αυστηρών κανόνων που είχαν θεσπιστεί, με τους ρεπουμπλικάνους να καταγγέλουν πως ήταν ουσιαστικά μία μεθοδευμένη επιχείρηση λογοκρισίας για να χάσει ο πρώην πρόεδρος Τραμπ τις εκλογές το 2020.

Ήδη, χιλιάδες χρήστες τεστάρουν την λογοκρισία στο Twitter, αναρτώντας «απαγορευμένα» μέχρι πρότινος μηνύματα όπως: «Οι παιδεραστές είναι κτήνη και πρέπει να λαμβάνουν την θανατική ποινή», «οι εκλογές του 2020 ήταν στημένες», «η Ιβερμεκτίνη έχει εξαιρετικά αποτελέσματα απέναντι στον κορονοϊό»!

Η πρώτη ενέργεια λοιπόν του Ελόν Μασκ η οποία προκάλεσε τεράστια αίσθηση, ήταν η ακαριαία αποπομπή της νομικής συμβούλου του Twitter, Vijaya Gadde, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την αναστολή του λογαριασμού του πρώην προέδρου Τραμπ από την πλατφόρμα!

Στην φωτογραφία φαίνεται το προφητικό της βλέμμα, κατά την συνεδρίαση στελεχών του Twitter υπό τον νέο ιδιοκτήτη…

Πλέον, οι χρήστες αναμένουν την επιστροφή του Τραμπ αλλά και εκατοντάδων άλλων προσώπων των οποίων οι λογαριασμοί είχαν δεχθεί αναστολή διότι θεωρήθηκε ότι παραβίασαν τους όρους χρήσης, ξεσηκώνοντας όμως πλήθος αντιδράσεων κατά του μέσου.

Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η στάση που θα κρατήσει ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, απέναντι στην Ρωσία και τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία έχουν αποκλειστεί από την πλατφόρμα. Εκεί, ίσως κριθούν τα περισσότερα για την πορεία όχι μόνο του Twitter, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας…

Ετικέτες