Αρχική » Σε κατάσταση ανάγκης -ξανά- ο Έβρος: Εκατοντάδες αλλοδαποί εισβάλλουν καθημερινά αλλά ουδείς ασχολείται!
Video Ελλάδα Πολιτική

Σε κατάσταση ανάγκης -ξανά- ο Έβρος: Εκατοντάδες αλλοδαποί εισβάλλουν καθημερινά αλλά ουδείς ασχολείται!

Προτεραιότητα των «Αρχών» οι έλεγχοι για τον … κορωνοϊό!

Ανεξέλεγκτη τείνει να γίνει ξανά η κατάσταση στον Έβρο με εκατοντάδες λαθραίους μετανάστες να εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα, την ώρα που οι υπηρεσίες ασφαλείας ασχολούνται με άλλα πιο «καυτά» θέματα όπως να ελέγχουν τα καταστήματα εστίασης εάν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό!

Δεν πρόκειται για ανέκδοτο ή για σκηνές από κωμική ταινία αλλά για την πραγματικότητα και ότι συμβαίνει καθημερινά στον ακριτικό Έβρο.  

Όπως φαίνεται  στο βίντεο από σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ορμενίου Ορεστιάδας, πάνω από 15 αλλοδαποί «πρόσφυγες» από χώρες άγνωστες  νεαρής ηλικίας, αφού εισέβαλλαν  στην Ελλάδα… δροσίζονται λόγω της ζέστης, σε βρύση έξω από το χωριό σαν να βρίσκονται σε διακοπές!

Το μονό που αναμένουν είναι οι «Αρχές» να τους οδηγήσουν για καταγραφή και στη συνέχεια σε έναμ από τους δεκάδες καταυλισμούς αλλοδαπών προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα.  

Ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, καταγγέλλει πως κάθε μέρα μπαίνουν  κυριολεκτικά «μπουλούκια».

Η αστυνομία, αντί να ασχοληθεί με τις ροές αλλοδαπών που «σουλατσάρουν», έχει πάρει διαταγή να κάνει σκληρούς και καθολικούς ελέγχους όχι μόνο από κατάστημα σε κατάστημα, αλλά από πελάτη σε πελάτη!

Θα ελέγχουν τα έγγραφα των πολιτών και θα σκανάρουν το πιστοποιητικό τους για να δουν αν είναι γνήσιο. Τα χαρτιά όμως των αλλοδαπών δεν χρειάζονται έλεγχο.

Αρκεί να είσαι αλλοδαπός. Όλα τα άλλα «τακτοποιούνται» αυτόματα: Άσυλο, επιδόματα, μόνιμη εγκατάσταση. Καμία απέλαση, καμία αποτροπή εισόδου. Η Ελλάδα αφελληνίζεται με σταθερούς ρυθμούς δίχως διακοπή.

Όσο για τον κορωνοϊό δεν αφορά τους αλλοδαπούς. Παρά μόνο τους  Έλληνες.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1000320_se-katastasi-anagkis-xana-o-evros-ekatontades-allodapoi