Αρχική » Σκάνδαλο υποκλοπών –Βαριές καταγγελίες από τον Γ.Κύρτσο: «Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να καλύψει τα ίχνη των κοριών ΕΥΠ-Μαξίμου»
Ελλάδα Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών –Βαριές καταγγελίες από τον Γ.Κύρτσο: «Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να καλύψει τα ίχνη των κοριών ΕΥΠ-Μαξίμου»


Οι αναρτήσεις του Ευρωβουλευτή

“Τα ίχνη κοριών ΕΥΠ-Μαξίμου” ετοιμάζεται να καλύψει ο Κ. Μητσοτάκης και “να επιβάλει παρακρατική επικυριαρχία στους αντιπάλους του”, επισημαίνει ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος ο οποίος κάνει λόγο για ¨αντιδημοκρατικό κατήφορο”.

Προσθέτει δε ότι η «εξαφάνιση» Δημητριάδη οφείλεται στην προσπάθεια Μητσοτάκη να… πείσει ότι στο Μαξίμου δεν ήξεραν για παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Οι αναρτήσεις του Γ. Κύρτσου
Τι εννοεί ο Μητσοτάκης λέγοντας ότι προετοιμάζει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,
«μέτρα θωράκισης της ΕΥΠ»;
Βασικά να καλύψει τα ίχνη κοριών ΕΥΠ-Μαξίμου και
να επιβάλει παρακρατική επικυριαρχία στους αντιπάλους του.
Αντιδημοκρατικός κατήφορος.

Η «εξαφάνιση» Δημητριάδη οφείλεται στην προσπάθεια Μητσοτάκη να..πείσει ότι στο Μαξίμου δεν ήξεραν για παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.. Φταίει ο Κοντολέων, όχι το σύστημα Μητσοτάκη.. Προσπαθεί να κρύψει και το γεγονός ότι οι 15000 παρακολουθήσεις/χρόνο αφορούσαν και άλλους πολιτικούς.

Οι κοριοί Μητσοτάκη πλήττουν την οικονομία με 4 τρόπους: Καταργούν πολιτική συνεννόηση όσο είναι στο Μαξίμου. Οδηγούν κυβέρνηση σε ψεύτο-παροχές απελπισίας με χρέος ρεκόρ,νέα ελλείμματα. Στην ΕΕ συζητούν για κοριούς αντί για ανάγκες μας. Μεγαλώνει,λόγω..τέλους χρόνου η νομή εξουσίας!

Η «εξαφάνιση» Δημητριάδη οφείλεται στην προσπάθεια Μητσοτάκη να..πείσει ότι στο Μαξίμου δεν ήξεραν για παρακολουθήσεις της ΕΥΠ..
Φταίει ο Κοντολέων,
όχι το σύστημα Μητσοτάκη..
Προσπαθεί να κρύψει και το γεγονός ότι οι 15000 παρακολουθήσεις/χρόνο αφορούσαν και άλλους πολιτικούς.

Σκάνδαλο υποκλοπών – Βαριές καταγγελίες από τον Γ.Κύρτσο: «Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να καλύψει τα ίχνη των κοριών ΕΥΠ-Μαξίμου» – Pronews.gr