Αρχική » Σκληρό ροκ από την «ομάδα Ρωμανού»: Οι ανεμβολίαστες σηκώνουν τη φούστα!
Ελλάδα Πολιτική

Σκληρό ροκ από την «ομάδα Ρωμανού»: Οι ανεμβολίαστες σηκώνουν τη φούστα!

Σφοδρή επίθεση κατά των μη εμβολιασμένων

Σκληρή επίθεση κατά των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, εξαπολύει η ομάδα του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

Σε μία στρατηγική που προφανώς έχει την ευλογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι μη εμβολιασμένοι εμφανίζονται ως βάρβαροι, αγράμματοι, απεχθείς προσωπικότητες κλπ. Παρομοιάζονται ακόμα και με αφρικανούς ιθαγενείς, αναφέρονται ως απειλή για την κοινωνία και άλλα συναφή.
Αυτό παρά τα δημοσκοπικά ευρήματα που έδειξαν ότι όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν είναι κυρίως ανώτερης εκπαίδευσης και όχι «αγράμματοι».

2689287D BC49 4C65 B118 8B501FA4D79E
Η Ελισσάβετ Βασιλοπούλου

Λογαριασμοί στο facebook όπως αυτός της Ελισσάβετ Βασιλόπουλου, χρησιμοποιούν ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους οι ανεμβολίαστες «σηκώνουν την φούστα» ενώ οι ανεμβολίαστοι ταριχεύουν τους γονείς τους για να τους παίρνουν την σύνταξη.

Διαβάστε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

EA8CF63B 5B0B 487C A220 1EA7C3C827B3
Οι χαρακτηρισμοί για τους ανεμβολίαστους

Το γιατί η κυβέρνηση επέλεξε αυτή τη στρατηγική της μετωπικής επίθεσης και της συνολικής δαιμονοποίησης, ενώ τα ποσοστά εμβολιασμού δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέα, είναι άγνωστο. Ειδικά τη στιγμή που βγαίνουν μελέτες οι οποίες τεκμηριώνουν πως ο εφησυχασμός των εμβολιασμένων, μπορεί να είναι εξίσου καταστροφικό με τον μη εμβολιασμό.https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/267986/skliro-rok-apo-tin-omada-romanoy-oi-anemvoliastes-sikonoyn-ti-foysta/