Αρχική » Σοκαριστική δήλωση Α.Βατόπουλου για τον θάνατο του 16χρονου: «Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν»! (βίντεο)
Video Ελλάδα

Σοκαριστική δήλωση Α.Βατόπουλου για τον θάνατο του 16χρονου: «Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν»! (βίντεο)

Σοκ προκαλεί η δήλωση του Αλκιβιάδη Βατόπουλου για το θάνατο του 16χρονου στην Αρκαδία, δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Pfizer.

Ο Α.Βατόπουλος μιλώντας το πρωί στο Mega ερωτήθηκε για το εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι ο θάνατος του 16χρονου παιδιού οφείλεται στο εμβόλιο και απάντησε τα εξής:

«Θα πρέπει να βρεθεί ένας μηχανισμός. Αλλεργία;» είπε αρχικά χάνοντας τα λόγια του. Και η συνέχεια ήταν μάλλον σοκαριστική.

Play Video
«Πρώτον δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν. Παθαίνουν εγκεφαλικά, παθαίνουν εμφράγματα. Ο αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά, ακόμα και στα παιδιά του γυμνασίου είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά υπαρκτό. Δυστυχώς υπάρχει ένας αριθμός. Συνεπώς δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο».

«Άνθρωποι πεθαίνουν»: Αυτή είναι λοιπόν η δήλωση του Α.Βατόπουλου για το θάνατο του 16χρονου παιδιού.

Play Video

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Να σημειώσουμε πως το άρθρο του pronews.gr για το θάνατο του 16χρονου παιδιού από την Αρκαδία προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς αμέσως «ειδικοί» υποστήριξαν ότι είναι «fake news». Παρόλα αυτά η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί και σήμερα όλα (ή σχεδόν όλα) τα κανάλια έχουν αναφερθεί στο γεγονός.

Ετικέτες