Αρχική » ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ – Δ.Μαύρος: «Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε ο Σ.Κασσελάκης είναι γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Κ.Μητσοτάκη»
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ – Δ.Μαύρος: «Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε ο Σ.Κασσελάκης είναι γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Κ.Μητσοτάκη»

Ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB, μίλησε για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο επιλογής του ο Στέφανου Κασσελάκη.

«Χθες ένα πρόσωπο από την ελληνική δημοσιογραφία που ήταν και είναι πάρα πολύ μεγάλου μεγέθους την ώρα που ήμουνα σε μια άλλη εκπομπή μου έστειλε ένα sms γιατί υπήρχε μια διαφωνία στο τραπέζι και μου έγραφε: ”όταν το έργο δεν πάει καλά δεν αλλάζεις κοινό, αλλάζεις το έργο. Υπογραφή Μπρεχτ”. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι αυτό το οποίο έγινε είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο δεν πήγαινε καλά. Άρα έπρεπε αντί να αλλάξουμε τους ψηφοφόρους, να αλλάξουμε το έργο. Και το άλλαξαν το έργο», τόνισε o Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB.

Εγώ περιμένω ότι θα γίνουν μεγάλες ανατροπές και αυτές τις μεγάλες ανατροπές τις έχουν νιώσει κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και αισθάνονται απειλή θέλετε, ανάγκη άμυνας θέλετε και που μας κάνουν εμάς απ’ έξω να λέμε “μήπως διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;”. Η αίσθησή μου είναι ότι δεν θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει γιατί θα τους ενώσει η ελπίδα μιας νίκης. Διότι ένας από τους ισχυρότερους λόγους που επελέγη ο κ. Κασσελάκης ήταν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα από όλους τους άλλους τον κύριο Μητσοτάκη».