Αρχική » Σπίρτζης: Μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για… παρακολούθησή του μέσω Predator!
Ελλάδα Πολιτική

Σπίρτζης: Μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για… παρακολούθησή του μέσω Predator!

twitter sharing button

Νέα «βόμβα» από τον Χρήστο Σπίρτζη στο σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον νυν τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει πως μπήκε στο στόχαστρο παράνομης παρακολούθησης με το λογισμικό Predator!   

Ο Χρήστος Σπίρτζης αποκάλυψε τα παγιδευμένα μηνύματα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο από το παράνομο λογισμικό του Predator.

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Άρειο Πάγο, για σειρά αδικημάτων, μεταξύ άλλων και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία, πέραν του κ. Σπίρτζη, συμμετείχε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής, επικεφαλής του νομικού τμήματος του κόμματος, συναντήθηκε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, με αντικείμενο την υπόθεση των υποκλοπών.

Οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβαν την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνάντησης την ώρα που η κυβέρνηση «επιχειρεί τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών εντός εκτός κοινοβουλίου». Υπενθυμίζεται ότι χτες Πέμπτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την Επιτροπή της Βουλής, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε ότι «πρόκειται για αντιδημοκρατική εκτροπή».

Με πληροφορίες από (newsbreak.gr)