Αρχική » Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»…
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»…

Άχνα για το ανοσιούργημα του «κέντρου μακεδονικής γλώσσας»!

Όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, προκειμένου να ακυρωθεί το ανοσιούργημα της αναγνώρισης «κέντρου» της δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα…

Ο Σταύρος Καλαφάτης άλλωστε προεκλογικά είχε γυαλίσει το ξίφος και εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά της μειοδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτά δήλωνε ο Καλαφάτης για τις Πρέσπες, πριν την καρέκλα

Όσοι όμως στήριξαν τις ελπίδες τους για την υπεράσπιση της ιστορικής ηθικής στον Σταύρο Καλαφάτη, διαψεύστηκαν. Ο υφυπουργός και πρώην μακεδονομάχος, δεν έβγαλε άχνα για αυτή την εξωφρενική απόφαση του ειρηνοδικείου Φλώρινας, η οποία παραβιάζει ακόμα και αυτή την επαίσχυντη συμφωνία!

Αυτό διότι όπως έχουμε πει, το συγκεκριμένο κέντρο ισχυρίζεται πως υπάρχει εθνική ψευτομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, πράγμα που συνιστά ευθεία παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ζάεφ πανηγύρισε για την συγκεκριμένη εξέλιξη, επισφραγίζει την πολλαπλή παραβίαση της συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπίων, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ακύρωσης της.

Ο Σταύρος Καλαφάτης όμως, με μία πρωτοφανή πολιτική ευλυγισία που θα ζήλευε και ο Τιραμόλα, έχει αφήσει πίσω του τις περικεφαλαίες και τις Περικνημίδες.

Όταν οι σκοπιανοί έχουν τέτοιους υποστηρικτές, δεν πρέπει να φοβούνται τους έλληνες

Όχι μόνον δεν συζητά το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η επαίσχυντη συμφωνία, αλλά αντίθετα εμφανίζεται ως υπέρμαχος της ευρωπαΐκής πορείας του κρατιδίου των Σκοπίων!

Όταν οι σκοπιανοί έχουν υποστηρικτές σαν τον Σταύρο Καλαφάτη, δεν πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες…

Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»… (newsbreak.gr)