Αρχική » Στο Μητσοτακιστάν καλύπτονται όλα-ακόμη να παρέμβει εισαγγελέας-Κατέρρευσε ο Λιάγκας: Ποτέ δεν είπα ότι είδα το βίντεο με τον βιασμό του κοριτσιού!
Video Ελλάδα Πολιτική

Στο Μητσοτακιστάν καλύπτονται όλα-ακόμη να παρέμβει εισαγγελέας-Κατέρρευσε ο Λιάγκας: Ποτέ δεν είπα ότι είδα το βίντεο με τον βιασμό του κοριτσιού!

facebook sharing button

Τον διαψεύδει όμως το βίντεο, δεν έχει παρέμβει ακόμα ο εισαγγελέας

Ραγδαίες εξελίξεις με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα σε πανελλαδική μετάδοση, ότι έχει στο κινητό του το βίντεο με τον βιασμό του 12χρονου παιδιού από τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα ο Λιάγκας μετά την κατακραυγή, ουδέποτε είπε ότι είχε το βίντεο στο κινητό του, ουδέποτε το είδε, απλώς διάβαζε ένα ρεπορτάζ που του είχαν στείλει!

Φυσικά, το βίντεο τον διαψεύδει. Προκαλεί πάντως απορία το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει παρέμβει η δικαιοσύνη, ακόμα παραμένει σιωπηλός τόσο ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, καθώς το συγκεκριμένο φρικτό βίντεο μπορεί να διακινηθεί είτε από τις διωκτικές είτε τις ανακριτικές αρχές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν έχουμε την διάπραξη βαρύτατων αδικημάτων τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν προκαλέσει την παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο με τους νέους ισχυρισμούς του Γιώργου Λιάγκα:

Κατέρρευσε ο Λιάγκας: Ποτέ δεν είπα ότι είδα το βίντεο με τον βιασμό του κοριτσιού! (newsbreak.gr)