Αρχική » Συγκινητική η προσπάθεια του Νίκου Ευαγγελάτου να σώσει τον Μητσοτάκη
Video Ελλάδα Πολιτική

Συγκινητική η προσπάθεια του Νίκου Ευαγγελάτου να σώσει τον Μητσοτάκη

facebook sharing button
whatsapp sharing button

Όσα ξέρει ο Ευαγγελάτος, δεν τα ξέρει το Μαξίμου όλο

Μπορεί το μέγαρο Μαξίμου, ο κορυφαίος υπουργός Γεραπετρίτης, ακόμα και ο διευθυντης του Γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός να διαβεβαίωναν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κληθεί για να ενημερωθεί πλήρως για την παρακολούθηση του, ο Νίκος Ευαγγελάτος όμως είχε αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό δημοσιογράφο και την συνεργάτιδα του Χριστίνα Κοραή, θα ήταν αδύνατον να ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάρα τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από το Μαξίμου, διότι το αρχείο είχε καταστραφεί!

Δηλαδή, εάν πιστέψουμε τον Ευαγγελάτο, το Μαξίμου κυριολεκτικά δεν ξέρει τι του γίνεται, αφού την μία παρακολουθούν τον Ανδρουλάκη χωρίς υποτίθεται να το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, την άλλη διαβεβαιώνουν τον Ανδρουλάκη ότι θα τον ενημερώσουν για την παρακολούθηση, ενώ υποτίθεται ότι το αρχείο έχει σβηστεί!

Η χαρά του Ευαγγελάτου και της Κοραή πάντως, δείχνει ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ισχυρισμούς τους, που σώζουν το Μαξίμου, ακόμα κι αν το εξευτελίζουν πλήρως. Άσε που βλέπουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματικά ως Μεσσία, που εάν φύγει, δεν ξέρουν και οι δυο που θα βρεθούν…

Τι σημασία έχει άλλωστε ο εξευτελισμός, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να κρατάει τα κλειδιά του θησαυροφυλακίου με το δημόσιο χρήμα…

Συγκινητική η προσπάθεια του Νίκου Ευαγγελάτου να σώσει την κυβέρνηση (newsbreak.gr)