Αρχική » Συγκινητική η στήριξη Κυριάκου στους σεισμόπληκτους της Κρήτης
Ελλάδα Πολιτική

Συγκινητική η στήριξη Κυριάκου στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

ο κύριος Μάξιμος

Ηχηρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για «αναισθησία»

Σε μία σπάνια επίδειξη ευαισθησίας για πολιτικό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε έμπρακτα ότι διαθέτει ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης στους πληττόμενους συμπολίτες του.

Ευγενή αισθήματα που το ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κρήτη και την παραλία στο Μαράθι.

Η παρουσία του ήταν απολύτως σημειολογική. Επέλεξε να καθίσει σε πλαστική καρέκλα, όχι στις πολυτελείς ξαπλώστρες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους άστεγους σεισμόπληκτους, οι οποίοι κάθονται ακριβώς σε παρόμοιες λευκές πλαστικές καρέκλες.

Το σημαντικότερο; Για να δείξει πόσο συμπάσχει, δεν χρησιμοποίησε καν ομπρέλα, ούτε φυσικά αντίσκηνο. Μία μεγαλειώδης επίδειξη ταπεινότητας, προκειμένου να νιώσει στο πετσί του ακόμα εντονότερα την ταλαιπωρία του άστεγου συμπολίτη. Ο οποίος λόγω της μεγαλοψυχίας του πρωθυπουργού, διαθέτει τουλάχιστον ένα ευρύχωρο αντίσκηνο.

2E61FA3A 83FB 45AB AB66 725CB144D250

Και η σύζυγός του Μαρέβα Μητσοτάκη, συγκλόνισε για άλλη μια φορά με την ανθρωπιά της και την λιτή εμφάνιση με την πετσέτα σε ρόλο παραβάν. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους σεισμόπληκτους λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά.

Μακάρι όλοι οι ηγέτες του κόσμου να είχαν τις ευαισθησίες του πρωθυπουργικού ζεύγους. Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.