Αρχική » Σφαγή στη Συρία από τους Τούρκους: Τρεις Κούρδισσες νεκρές, ισοπεδώνουν το Kobane!
Διεθνή

Σφαγή στη Συρία από τους Τούρκους: Τρεις Κούρδισσες νεκρές, ισοπεδώνουν το Kobane!

Η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και δεν υπάρχει ούτε μονόστηλο!

Με δολοφονικό χτύπημα από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, οι δειλοί τούρκοι δολοφόνησαν τρεις ηρωίδες Κούρδισσες που πρωταγωνίστησαν στον αγώνα κατά του ισλαμικού κράτους, ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τους!

Την ίδια στιγμή, από το πρωί το τουρκικό πυροβολικό βομβαρδίζει ανελέητα το Kobane, στη Βόρεια Συρία. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την Τουρκία, αλλά ουδείς ασχολείται. Δολοφονίες αμάχων, ισοπέδωση ολόκληρων χωριών σε Συρία και Ιράκ, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία αναφορά στα δυτικά ΜΜΕ!

Χτυπήματα κατά των υποτιθέμενων συμμάχων της Δύσης, που έδωσαν χιλιάδες ψυχές στον αγώνα κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, που πλέον ουδείς αμφιβάλλει ότι υποστηρίζεται ευθέως από την Τουρκία.

Αυτές είναι οι Κούρδισσες που δολοφονήθηκαν από τους άνανδρους Τούρκους:

Η Ronahî Kobanê εντάχθηκε YPJ κατά τη διάρκεια της αντίστασης #Kobane του 2014, στη συνέχεια πολέμησε στην επίθεση για την απελευθέρωση της Raqqa από το ISIS και αργότερα ανέλαβε την ευθύνη ως συμπρόεδρος του Defense-Board of Kobane.
Η Cihan Nidal Elî, η νεαρή γυναίκα ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ελευθερία και ως εκ τούτου εντάχθηκε YPJ το 2020.
Η Dilar Haleb πήρε ήδη μέρος στην επανάσταση της Rojava από την αρχή και πολέμησε στην αντίσταση του Şex Maqsood, στο Χαλέπι, καθώς και στην απελευθέρωση του Minbic . Έδωσε μεγάλη σημασία στη φιλοσοφία της γυναικείας απελευθέρωσης και αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτήν.

Εικόνες από τους βομβαρδισμούς στο Κόμπανύ που τραβήχτηκαν πριν από λίγο:

Σφαγή στη Συρία από τους Τούρκους: Τρεις Κούρδισσες νεκρές, ισοπεδώνουν το Kobane! (newsbreak.gr)

Ετικέτες