Αρχική » Σφοδρή μαζική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα του Λουγκάνσκ μέσα στη νύχτα
Διεθνή

Σφοδρή μαζική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα του Λουγκάνσκ μέσα στη νύχτα

Τα στρατεύματα της Ρωσίας και της πολιτοφυλακής του Ντονμπάς έχουν εξαπολύσει  Σφοδρή επίθεση σε όλη την γραμμή του μετώπου το Λουγκάνσκ, ενώ πραγματοποιούνται  μαζικά πλήγματα στο σύνολο των θέσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.

«Από το βράδυ της 20ης Ιουνίου, όλες οι περιοχές που κατέχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι υπό πυρά», δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης του Λουγκάνσκ Σεργκέι Γκαϊντάι.

«Ο ρωσικός στρατός έχει συγκεντρώσει τεράστιο όγκο δυνάμεων και εξοπλισμού και έχει εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επίθεση. Η κατάσταση στο Σεβεροντόνετσκ είναι «πολύ δύσκολη», η ίδια η πόλη βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι μάχες διεξάγονται ήδη στη βιομηχανική ζώνη».

«Ο ρωσικός στρατός έχει συγκεντρώσει επαρκή αριθμό εφεδρειών και έχει συγκεντρώσει “τεράστια ποσότητα” εξοπλισμού για να ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση. Όλοι οι οικισμοί κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Lisichansk-Bakhmut δέχονται επίθεση, «ο ρωσικός στρατός προελαύνει σε εκείνα τα σημεία».

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Ουκρανού αξιωματούχου, προφανώς οι Ρώσοι θα σφυροκοπήσουν όλη νύχτα τις θέσεις των Ουκρανών προκειμένου να καταγράψουν οφέλη εδαφικής κατοχής στην περιοχή.

Μαζική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα του Λουγκάνσκ μέσα στη νύχτα (newsbreak.gr)