Αρχική » Τάκης Πικραμμένος: Ο αντιπρόεδρος της συμφοράς
Ελλάδα Πολιτική

Τάκης Πικραμμένος: Ο αντιπρόεδρος της συμφοράς

Στο τέλος θα τον πουλήσει και ο Ψαριανός!

Η απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου ήταν και ένα προσωπικό ράπισμα για τον περιβόητο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο. Τον πρώην ανώτατο δικαστικό που περιμάζεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον έχρισε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του, ο οποίος πρωταγωνίστησε – ακόμα και με το περιβόητο δάκρυ του από το βήμα της Βουλής – στο στήσιμο της «σκευωρίας Novartis» η οποία κατέρρευσε με πάταγο.

Στο ανώτατο δικαστικό συμβούλιο λοιπόν, συμμετείχαν και δικαστές από το ΣτΕ, συνάδελφοι δηλαδή του κυρίου Πικραμμένου, που μάλιστα ο ίδιος χαρακτηρίζει «παιδιά του».  Μιλάμε λοιπόν για μια πραγματική «πατροκτονία», ένα πραγματικό σοκ για τον αντιπρόεδρο….

Ουδείς βρέθηκε να τον προετοιμάσει. Ακόμα και ο σύμβουλος του, Γρηγόρης Ψαριανός τον άφησε να πιστεύει ότι το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο θα υιοθετούσε τους ισχυρισμούς του και θα συγκινείτο από τα δάκρυα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση όμως δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ο κύριος Πικραμμένος θα έπρεπε να είχε καταλάβει τι έρχεται, από την συμπεριφορά των δικαστών απέναντι του, τους τελευταίους μήνες. Όταν ο ίδιος προσπαθούσε να παρέμβει για να επιλύσει μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ εταιρικών κολοσσών, για την οποία μάλιστα είχε δεσμευθεί μετά τις εκλογές του 2019. Οι δικαστές λοιπόν είχαν φτάσει στο σημείο να του κλείνουν το τηλέφωνο, όταν προσπαθούσε να παρέμβει στο έργο τους υπέρ της μίας από τις δύο εταιρείες.

Άδοξο τέλος λοιπόν για τον κύριο Πικραμμένο. Τι άλλο θα περίμενε κανείς, για έναν άνθρωπο που δέχτηκε να προσλάβει τον Ψαριανό ως σύμβουλο…