Αρχική » Τα «ιερά» τριήμερα του Μητσοτάκη…έξοδα τριημέρου 21.000 ευρώ, ψίχουλα για τον Μητσοτάκη ..άλλωστε πληρώνουν οι καναπεδάτοι πολίτες….!!!!!
Ελλάδα Πολιτική

Τα «ιερά» τριήμερα του Μητσοτάκη…έξοδα τριημέρου 21.000 ευρώ, ψίχουλα για τον Μητσοτάκη ..άλλωστε πληρώνουν οι καναπεδάτοι πολίτες….!!!!!

Καίτοι ο πρωθυπουργός προσέχει πολύ τα θέματα επικοινωνίας και γνωρίζει πολύ καλά ότι η δημόσια συζήτηση για την ανάπαυλα και τις διακοπές του προκαλεί πολιτικό κόστος, έχει αποφασίσει να… μην κάνει πίσω. Συγκεκριμένα, αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει… δημοσίως -σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου- καλέσει τους υπουργούς του να μην κανονίζουν διακοπές, ο ίδιος έχει καιρό να μείνει σαββατοκύριακο στην Αθήνα. 
Μετά τα «πήγαινε-έλα» στο εξοχικό του στην Τήνο για αρκετά συνεχόμενα και διαδοχικά σαββατοκύριακα, αλλά και το περίφημο δείπνο με τον Τομ Χανκς και τον Τζεφ Μπέζος στην Αντίπαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλεύθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο την απόφασή του για περιοδεία σε Μεσσηνία-Αρκαδία, ώστε να απολαύσει τις περιποιήσεις των επιτελών του θερέτρου της Πύλου «Costa Navarino». 
Ο πρωθυπουργός απόλαυσε το εξαιρετικό ξενοδοχείο της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, ενώ ο Neo δε θα ήθελε ούτε να διανοηθεί ότι το ποσό των 21.000 ευρώ που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» ως έξοδα για την περιοδεία Μητσοτάκη στη Μεσσηνία και την Αρκαδία περιλαμβάνει το κόστος διαμονής του πρωθυπουργού το σαββατοκύριακο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο…
matrix24.gr