Αρχική » Τα λένε μόνοι τους: «Πόσο είχε το πρόβειο το γάλα όταν γίναμε κυβέρνηση; 0,80 λεπτά. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70»!
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Τα λένε μόνοι τους: «Πόσο είχε το πρόβειο το γάλα όταν γίναμε κυβέρνηση; 0,80 λεπτά. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70»!

Σάλος από τις δηλώσεις του Χρήστου Κέλλα

Ο βουλευτής της ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Κελλας μιλώντας στο θεσσαλικό TRT και αναφερόμενος στην ακρίβεια και συγκεκριμένα στην τιμή του γάλακτος η οποία έχει εκτοξευθεί, φάνηκε σαν να… πανηγυρίζει γι’ αυτό!

« Το πρόβειο γάλα όταν γιναμε κυβέρνηση, το 2019 ειχε 0,80€, σήμερα έχει 1,70€».
Απιστευτο θρασος‼️
Ο βουλευτής της ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Κελλας δηλώνει περήφανος ζητάει να δωσουμε συγχαρητηρια στον Μητσοτακη για την ακριβεια που λεηλατεί τις ζωές μας.#ΩΣ_ΕΔΩ pic.twitter.com/5qTyF8vFnO

— Marka2‼️ (@Marka2free) May 18, 2023

«Απλά πράγματα. Πόσο είχε το πρόβειο το γάλα το 2019 όταν γίναμε κυβέρνηση; 0,80 λεπτά μέσο όρο. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70, αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε γιατί σταμάτησαν τα ‘βαφτίσια’ και οι ελληνοποιήσεις», είπε μεταξύ άλλων για να σχολιάσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, «να μας πείτε και πόσο έχει εκτοξευτεί το κόστος παραγωγής», χωρίς να λάβει ουσιαστική απάντηση…

Ο βουλευτής βέβαια πιθανόν να υποστηρίξει ότι άλλο ήθελε να πει και πως αναφερόταν στον παραγωγό και τον κτηνοτρόφο, αλλά το θέμα δεν είναι τι ήθελε να πει, αλλά το τι είπε τελικά και πώς το είπε.