Αρχική » Τα «νευαράκια» του ΥΕΘΑ για τις διαρροές και οι «μαρτυριάρηδες» Ουκρανοί που είχαν ανακοινώσει τα «ελληνικά όπλα»
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Τα «νευαράκια» του ΥΕΘΑ για τις διαρροές και οι «μαρτυριάρηδες» Ουκρανοί που είχαν ανακοινώσει τα «ελληνικά όπλα»


Τα αίτια της «οργής του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου» για τις «διαρροές»  τις οποίες «χρέωσε» σε στρατιωτικούς, ακόμη αναζητούνται…

Πληροφόρηση για το τι έχουμε στείλει στην Ουκρανία υπήρχε από παντού και μάλιστα από την πρώτη στιγμή!Πρώτα απ ΄ όλα από την Ουκρανία. Δημοσίευμα από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ουκρανίας Tpyxa,  που γράφει ότι η Ελλάδα προμηθεύει την Ουκρανία με απίστευτη ποσότητα όπλων και αναφέρει τι στείλαμε. Δεν το γνώριζαν στο ΥΠΕΘΑ και …εκνευρίστηκαν επειδή βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε από που φεύγουν τα όπλα;

Στις ηγεσίες του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ ,το οποίο είναι ύποπτο για πολλές και διάφορες ατυχέστατες διαρροές ,θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι με την στάση που τήρησαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι Έλληνες δημοσιογράφοι σε σχέση με το θέμα. Μετά από μήνες κατά τους οποίους η κυβέρνηση έπαιζε ένα ανόητο κρυφτούλι , η εφημερίδα Ριζοσπάστης δημοσίευσε τι έχουμε στείλει στην Ουκρανία, μέχρι τις 27 Απριλίου . Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν που πάνε τα όπλα για τα οποία τους έχουν βάλει να πληρώσουν πάρα πολλά χρήματα. Η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει από την πρώτη στιγμή. Τα παραμύθια περί απορρήτου να τα αφήσει στην άκρη, γιατί η συνεχής επίκληση του έχει εξευτελίσει και την έννοια του απορρήτου πλέον.

Την ίδια στιγμή στα μέσα κοινωνική δικτύωσης «γαλάζιες ύαινες» έχουν εξαπολύσει «κυνήγι κεφαλών», αναζητώντας «προδότες»! Δεν διαπιστώνουμε κάποια ενόχληση μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση,  η οποία χθες για πρώτη φορά ζήτησε εθνική συσπείρωση.

 Militaire.gr