Αρχική » Τα «ραντάρ χιονιού», τα πρακτικά και οι απαντήσεις για την κακοκαιρία «Ελπίδα» «χαμένες» στην Βουλή
Ελλάδα Πολιτική

Τα «ραντάρ χιονιού», τα πρακτικά και οι απαντήσεις για την κακοκαιρία «Ελπίδα» «χαμένες» στην Βουλή

Η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας αλλά παρά του τι θα γίνει η πραγματικότητα είναι ότι οι πολίτες για ακόμα μία φορά ουσιαστικές απαντήσεις δεν πήραν από την κυβέρνηση για το ποιος έφταιξε για το “μπάχαλο” της “Ελπίδας”, εκτός και αν έφταιγε η… έλλειψη ραντάρ χιονιού!

Το σημαντικότερο είναι, και αυτό μετά από μέρες επιβεβαιώθηκε, ότι οι συνεδριάσεις της πολιτικής προστασίας έγιναν χωρίς τήρηση πρακτικών. Επομένως άντε να αποδείξει η κυβέρνηση (όπως διατείνεται) ότι πραγματικά έφταιγε η Αττική Οδός.

Και η Α.Ο. που ήδη επικαλείται να δοθούν πρακτικά για να δειχθεί του ποιος πραγματικά ευθύνεται για το μη κλείσιμο της Α.Ο. κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν θα κερδίσει τα δικαστήρια.

«Το ποσό των 2.000 ευρώ είναι μια παροχή, αλλά ο κάθε πολίτης μπορεί να διεκδικήσει μεγαλύτερη αποζημίωση αν υπέστη κάποια σωματική βλάβη ή κινδύνευσε» αναφέρουν στην κυβέρνηση και συμπληρώνουν πως υπήρχαν άνθρωποι που μπήκαν στην Αττική Οδό για να πάνε για χημειοθεραπεία ή ήταν νεφροπαθείς.


Την Κυριακή, η συζήτηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας αναμένεται να επεκταθεί και από τις δύο πλευρές χωρίς να ξέρουμε αν θα καταλήξει κάπου ή απλά θα περιμένουμε την επόμενη κακοκαιρία για να τα ξαναλέμε.

pronews.gr