Αρχική » Τα τουρκικά πολεμικά πολιορκούν ακόμα και τώρα την Κρήτη!
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Τα τουρκικά πολεμικά πολιορκούν ακόμα και τώρα την Κρήτη!Ανατριχίλα προκάλεσε η αποκάλυψη του κεντρικού δελτίου του Open, που αποτύπωσε την πορεία της τουρκικής φρεγάτας αυτή τη στιγμή πλησίον των κρητικών ακτών. Είναι εμφανές ότι τα τουρκικά πολεμικά πολιορκούν κυριολεκτικά την Κρήτη, απαγορεύοντας στο ερευνητικό που έχει μισθώσει η ελληνική κυβέρνηση να ανοιχτεί πέραν των 6 ναυτικών μιλίων προκειμένου να κάνει έρευνες για το βυθό της περιοχής όπου θα περάσει ο αγωγός east Med.

Μιλάμε για την χειρότερη πρόκληση της νεότερης ιστορίας, διότι η Τουρκία εισβάλει σε περιοχή αμιγούς ελληνικής κυριαρχίας και διαπράττει πολεμική πρόκληση χρησιμοποιώντας πολεμικό πλοίο κατά ερευνητικού. Οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχε αντιδράσει με καταδίωξη του τουρκικού πολεμικού. Η ανοχή όμως που δείχνουμε συνιστά δημιουργία τετελεσμένων από την πλευρά της Τουρκίας πάνω στο παράνομο μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας που ακρωτηριάζει την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Μιλάμε δηλαδή για εκχώρησή εθνικού «εδάφους», χωρίς πόλεμο. Γεγονός που θα επιφέρει βαρύτατες συνέπειες σε όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης, εάν αυτό συνεχιστεί.