Αρχική » Τι δήλωναν Υπουργός και Υφυπουργός Μεταφορών λίγους μήνες πριν τα Τέμπη: «Μικροπολιτική και παραπολιτική οι καταγγελίες»
Video Ελλάδα Πολιτική

Τι δήλωναν Υπουργός και Υφυπουργός Μεταφορών λίγους μήνες πριν τα Τέμπη: «Μικροπολιτική και παραπολιτική οι καταγγελίες»

Βίντεο από απαντήσεις των… αρμοδίων στην Βουλή

12.03.2023 | 12:51

Τι δήλωναν Υπουργός και Υφυπουργός Μεταφορών λίγους μήνες πριν τα Τέμπη: «Μικροπολιτική και παραπολιτική οι καταγγελίες»

Για «μικροπολιτική και παραπολιτική» έκανε λόγο το καλοκαίρι του 2022 ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, απαντώντας από το βήμα της Βουλής στις καταγγελίες των εργαζομένων του ΟΣΕ για τις παθογένειες των ελληνικών σιδηροδρόμων.

«Αν θέλετε να κάνετε παραπολιτική και μικροπολιτική δεν θα σας αφήσω […]. Τα τελευταία 3 χρόνια με γρήγορα βήματα και παρά τις καθυστερήσεις προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτό που δικαιούται η χώρα μας στον σιδηρόδρομο. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε».

Τα παραπάνω είχε απαντήσει μεταξύ άλλων ο ίδιος στις προ μηνών καταγγελίες για τα τεράστια θέματα ασφάλειας.

Δείτε το βίντεο από τις 15/7/2022:

Θυμηθείτε τώρα και το viral πλέον βίντεο με τον μέχρι πρότινος Υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, μόλις 10 μέρες πριν το δυστύχημα στα Τέμπη:

Τι δήλωναν Υπουργός και Υφυπουργός Μεταφορών λίγους μήνες πριν τα Τέμπη: «Μικροπολιτική και παραπολιτική οι καταγγελίες» – Pronews.gr