Αρχική » Τι λένε τα κορίτσια του Διαγόρα για το πανό που συγκλόνισε τους πάντες…
Ελλάδα Πολιτική

Τι λένε τα κορίτσια του Διαγόρα για το πανό που συγκλόνισε τους πάντες…

Οι νέοι άνθρωποι είναι στα κάγκελα. Τους αναγκάζουμε να ζουν σε μια κοινωνία διεφθαρμένη που μέχρι σήμερα που «δολοφονούσε» τα όνειρά τους. Τώρα τους δολοφονεί και κυριολεκτικά.

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ Διαγόρας που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα με ένα πανό έστειλε το δικό της μήνυμα. Ο προπονητής της ομάδας και τρεις κοπέλες της ομάδας μιλούν στο newsbreak.gr και αποκαλύπτουν τα πριν και τα μετά της χειρονομίας τους.

«Το πανό είχε δύο όψεις, λέει ο προπονητής της ομάδας Λοΐζος Παπακωνσταντίνου, στη μια έγραφε: Μαμά, μπαμπα ησυχάστε, φθάσαμε και στην άλλη αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα σόσιαλ. Με το κοντράστ αυτό θέλαμε να δείξουμε την αντίφαση…».

«Αισθάνθηκα ρίγος την ώρα που το κρατούσα, παραδέχεται η Μικαέλα, έβλεπα μάτια βουρκωμένα στη σιγή του ενός λεπτού, ήταν συγκλονιστικό.»

Η Δέσποινα όταν γύρισε στο σπίτι της εισέπραξε τα μπράβο, των δικών της, αλλά και φίλων της: «Δεν περιμέναμε να πάρει τέτοια έκταση η χειρονομία μας».

Η Στέλλα σπουδάζει στην παιδαγωγική Ακαδημία. Θα γίνει δασκάλα: «Τα παιδιά που χάθηκαν ήταν πάνω κάτω στη δική μου ηλικία. Μπορούσε να ήταν ο καθένας μας μέσα στο τρένο. Κάτι έπρεπε να κάνουμε εκτός από το να στεναχωρηθούμε».

Η Ρόδος μπορεί να μην έχει τρένα, αλλά έχει πλοία. Και η επόμενη «παρέμβαση» θα έχει σχέση με τα πλοία. Λέει ο προπονητής της ομάδας Λοΐζος Παπακωνσταντίνου:

«Το επόμενο παιχνίδι μας είναι στην Κω. Έχουμε ένα πλοίο στη γραμμή, το Πρέβελης που… τρακάρει σε κάθε λιμάνι. Κάποια μέρα θα έχουμε νεκρούς. Οι παρεμβάσεις μας θα αφορούν την ασφάλεια των ακτοπλοϊκών γραμμών. Βλέπετε εμείς δεν έχουμε τρένα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουμε να γίνουμε θύματα μιας τραγωδίας…»