Αρχική » Τον έβαλε στο οικογενειακό πλυντήριο Siemens για να τον ξεπλύνει…ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ…Αιχμές από Μπακογιάννη κατά Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Πάτση: «Η ΝΔ καθυστέρησε»
Ελλάδα Πολιτική

Τον έβαλε στο οικογενειακό πλυντήριο Siemens για να τον ξεπλύνει…ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ…Αιχμές από Μπακογιάννη κατά Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Πάτση: «Η ΝΔ καθυστέρησε»

«Έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό» είπε η Μπακογιάννη

Σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο Πάτση που έχει προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μαξίμου και έχει αφήσει έκθετη για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση. 

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ προσπάθησε επιχείρησε αρχικά να υποστηρίξει ότι ο Μητσοτάκης δεν είχε προσωπικές επαφές με τον Πάτση.

Ωστόσο σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο Πάτσης δεν θα έπρεπε να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς ήταν «γνωστό μπουμπούκι», η Μπακογιάννη απάντησε ότι η ΝΔ άργησε να αντιδράσει και επί της ουσίας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο για όσα τους κατηγορεί:

«Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα. Από την ώρα που αυτό δεν έγινε, ναι με καθυστέρηση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό».

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε ότι οι αποκαλύψεις ξέφυγαν από τη ΝΔ επειδή τις έκαναν «αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ»: «Είναι αλήθεια όταν έχεις αντιπολιτευόμενα έντυπα που μεγεθύνουν το κάθε τι και παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, πολλές φορές μπορεί να έχουν πει κάτι σωστό και να σου ξεφύγει. Αυτό έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως. Από την ώρα που το αντιλήφθηκε προχωράει στην πλήρη έρευνα, στην πλήρη διαλεύκανση του θέματος και ταυτόχρονα διαγράφηκε ο κ. Πάτσης από τη ΝΔ», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.