Αρχική » Τους Φτύνουν και τα δικά τους μέσα-Επίθεση από «Τα Νέα» στον Α.Σκέρτσο: «Άτυπος υπουργός Υγείας»
Ελλάδα Πολιτική

Τους Φτύνουν και τα δικά τους μέσα-Επίθεση από «Τα Νέα» στον Α.Σκέρτσο: «Άτυπος υπουργός Υγείας»

Άρθρο με ειρωνείας κατά του Α.Σκέρτσου από τον Γ.Παπαχρήστο

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο εξαπολύει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Παπαχρήστος, μέσα από τη στήλη του. 

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει τον Άκη Σκέρτσο ως «αυτός ο πολυπράγμων, άτυπος υπουργό υγείας που διαβιεί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου».

Η δήλωση του Άκη Σκέρτσου που εξώθησε τον δημοσιογράφο να του επιτεθεί προσωπικά ήταν πως «έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους».

«Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε;» Διερωτήθηκε με ειρωνική διάθεση ο δημοσιογράφος των «Νέων».

Καταλήγοντας, ο δημοσιογράφος με νόημα αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι απέτυχε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και συνιστά «να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος. Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…»