Αρχική » ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…Θράσος από Μ.Ξαφά του Μητσοτακέικου κατά των πολιτών: «Η κυβέρνηση κακομαθαίνει τους πολίτες με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα και δεν κάνουν οικονομία»!
œÏÈÎfl· ÙÔı –ÒÔ›‰ÒÔı ÙÁÚ Õ›·Ú ƒÁÏÔÍÒ·Ùfl·Ú,  ıÒÈ‹ÍÔı ÃÁÙÛÔÙ‹ÍÁ ÛÙÔ 5Ô Ù·ÍÙÈ͸ ÛıÌ›‰ÒÈÔ ÙÁÚ ƒÒ‹ÛÁÚ, ”‹‚‚·ÙÔ 12 …·ÌÔı·ÒflÔı 2019. (EUROKINISSI/√…¡ÕÕ«” –¡Õ¡√œ–œ’Àœ”)
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…Θράσος από Μ.Ξαφά του Μητσοτακέικου κατά των πολιτών: «Η κυβέρνηση κακομαθαίνει τους πολίτες με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα και δεν κάνουν οικονομία»!

Δεν μας έφταναν οι πρωινές δηλώσεις ντροπής του Α.Πορτοσάλτε ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του στην προσπάθεια να στηρίξει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας «Την βενζίνη δεν την βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, την βενζίνη που διαμαρτυρόμαστε ότι είναι στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», υπήρχει και συνέχεια με την γνωστή Μιράντα Ξαφά η οποία σε εκπομπή πριν λίγο δήλωσε ότι οι πολίτες πρέπει να «καταναλώνουν λιγότερο»!

Έτσι η πρώην εργαζόμενη του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά, σε εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι: «Η αύξηση των τιμών ενέργειας είναι ένα σήμα στους καταναλωτές να καταναλώνουν λιγότερο.Εάν τους αποζημιωνεις για κάθε αύξηση δεν το λαμβάνουν αυτο το σημα».

Μάλιστα όπως ανέφερε επίσης ο λογαριασμός του twitter που δημοσίευσε το απόσπασμα η Μ.Ξαφά που ζητά τον κόσμο να μην καταναλώνει, “Σήμερα διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας. Αποζημιώθηκε. Βολεύτηκε”.

Βέβαια ο κόσμος ήδη καταναλώνει λιγότερα αλλά απλά πληρώνει περισσότερο.


Νωρίτερα ο Κ.Μητσοτάκης ζητά κυρώσεις στην Ρωσία ενώ όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι το απόθεμα φυσικού αερίου είναι για 7-10 ημέρες. Ή να το πούμε καλύτερα πάλι θα υπάρχει φ.α. αλλά με τιμές απλησίαστες.