Αρχική » Το παρακράτος Μητσοτάκη τελειώνει και παίζει τα ρέστα του-Το είδαμε κι αυτό: Τo Μαξίμου να διακινεί το έγγραφο των ελληνικά hoaxes
Ελλάδα Πολιτική

Το παρακράτος Μητσοτάκη τελειώνει και παίζει τα ρέστα του-Το είδαμε κι αυτό: Τo Μαξίμου να διακινεί το έγγραφο των ελληνικά hoaxes

Τόσο κατάλαβαν οι άνθρωποι που την έχουν δει λογοκριτές, έτσι έκριναν, αυτό είπαν ή ήθελαν να πουν.

Το είδαμε κι αυτό: Τo Μαξίμου να διακινεί το έγγραφο των ελληνικά hoaxes

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

    

Δεν θα μπω στην αξιολόγηση της ανάρτησης που έκαναν τα ελληνικά hoaxes για το πώς παρουσιάστηκε η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με σαφήνεια και απροκάλυπτα κατηγόρησε τους συγγενείς των θυμάτων στην Τραγωδία των Τεμπών ότι «εργαλειοποιούν» πολιτικά τον πόνο τους. Λέγοντάς τους, μάλιστα, ότι «ο δικαιολογημένος θυμός δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές», εννοώντας στη μήνυση που έκαναν οι άνθρωποι κατά παντός υπευθύνου.

Τόσο κατάλαβαν οι άνθρωποι που την έχουν δει λογοκριτές, έτσι έκριναν, αυτό είπαν ή ήθελαν να πουν.

Αλλά θα σταθώ σε κάτι άλλο, που πρέπει να προβληματίσει εκείνους που τυχόν τους έχουν πάρει στα σοβαρά και ενδεχομένως όσους τους εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί τους.

Την ανάρτηση με την οποία τα ελληνικά hoaxes δικαιολογούσαν/κάλυπταν τον Μητσοτάκη για την αναίσχυντη δήλωση, την έστελνε, ως non paper τύπου, το Μαξίμου με αποστολή φασόν στα φιλοκυβερνητικά όλο το βράδυ της Τετάρτης. Με σαφείς οδηγίες φυσικά για το πώς πρέπει να δημοσιευτεί ώστε να… διασωθεί ο αρχηγός, μετά την αδιανόητη δήλωση που έκανε.

Ετικέτες