Αρχική » Το σκουπιδαριό του Μητσοτακέικου προκαλεί την κοινωνία…ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…!!!!!
Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

Το σκουπιδαριό του Μητσοτακέικου προκαλεί την κοινωνία…ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…!!!!!

Ο Πορτοσάλτε προκαλεί την κοινωνία! Όσοι παίρνουν 500 ευρώ δεν είναι «παραγωγικές μονάδες»

Α.Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι απλοί πολίτες – Αυτοκίνητα έχουμε μόνο εμείς, αυτοί παίρνουν λεωφορείο»!Στη γραμμή Σκυλακάκη κι αυτός, αλλά στο πιο ελεεινό… Ας τον μαζέψει κάποιος…
Όσοι παίρνουν 500 ευρώ δεν έχουν αμάξι και αν έχουν δεν το χρησιμοποιούν. Άρα δεν μπορούν να γκρινιάζουν για τη συνεχώς αυξανόμενη τιμή της βενζίνης. Αυτό είπε ουσιαστικά ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΪ τιμώντας προφανώς τις Απόκριες και φορώντας «στολή» Σκυλακάκη.

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας… Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Ένας άνθρωπος δηλαδή που παίρνει 500 ευρώ (είτε μισθό, είτε σύνταξη) δεν είναι παραγωγική μονάδα της κοινωνίας;

Τι διαχωρισμός είναι αυτός; Τι ελεεινή λογική είναι αυτή;