Αρχική » Το σχέδιο Μητσοτάκη για τον απόλυτο διασυρμό του ονόματος «Καραμανλής»
Ελλάδα Πολιτική

Το σχέδιο Μητσοτάκη για τον απόλυτο διασυρμό του ονόματος «Καραμανλής»

Ο Κώστας Αχ Καραμανλής συνεχίζει ακάθεκτος να διασύρεται

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητα Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών στις Σέρρες, είχε μαζική συμμετοχή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενάντια στην «προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα. Έξω από το γραφείο του παραιτηθέντος υπουργού, παρατηρήθηκε πραγματικά κοσμοσυρροή.

Δεν θα το δείτε στα Πετσωμενα κανάλια.
Με εντολή Μητσοτακη κόπηκε
«Μαύρο στον Καραμανλή,αυτό που του αξιζει είναι η φυλακή» βροντοφώναξαν οι χαροκαμένες μάνες και οι συγγενείς των 57 παιδιών που χάθηκαν στο #εγκλημα_Τεμπη,έξω από το γραφείο του Καραμανλή στις Σέρρες pic.twitter.com/TVCVpGyJLD

— Marka2‼️ (@Marka2free) May 14, 2023

Όπως φαίνεται και από το οπτικοακουστικό υλικό, στην πορεία συμμετέχει αρκετός κόσμος, ενώ ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία σιωπηλοί και στη συνέχεια φώναξαν σύνθημα «μαύρο, μαύρο στο Καραμανλή, η θέση του είναι στη φυλακή».

Δυστυχώς, ο Κώστας Αχ Καραμανλής, συνεχίζει να λειτουργεί ως ο δούρειος ίππος του μητσοτακισμού, εξευτελίζοντας το βαρύ όνομα που φέρει.

«Στέρεψαν τα δάκρυα κ έγιναν οργή,η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»
«Μαύρο,μαύρο στον Καραμανλή,αυτό που του αξίζει ειναι η φυλακή»
Συγκέντρωση στις Σέρρες κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή μετά την τραγωδία στα #Τέμπη 14.5.23#Καραμανλης #Μητσοτακης #τεμπη_εγκλημα #Καραμανλης_Τελος pic.twitter.com/kcfgrob3np

— antonis kelaidonis (@antonkelaidon) May 14, 2023

Ο Μητσοτάκης τον χρησιμοποίησε ανελέητα. Τον υποχρέωσε να μετέχει σε εκδηλώσεις αγκαλιά με την Μιράντα Ξαφά και τον Θόδωρο Σκυλακάκη, οι οποίοι είχαν συκοφάντηση τον (κανονικό) Κώστα Καραμανλή, αδυσώπητα.

Το χειρότερο; Του επέτρεψε να παραμείνει υποψήφιος, καθώς ο ίδιος λόγω της μηδενικής αξιοπρέπειας που διαθέτει, δεν κατάλαβε την παγίδα. Σήμερα, κάτω από το γραφείο του, στην πατρίδα του καραμανλισμού, ακούγεται το σύνθημα ότι «η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή». Ντροπή, ντροπή, ντροπή.

Το σχέδιο Μητσοτάκη για τον απόλυτο διασυρμό του ονόματος «Καραμανλής» (newsbreak.gr)