Αρχική » Τροπολογία ντροπής! Θα κρεμάνε στα μανταλάκια τον ταβερνιάρη του Μοσχάτου, αυτοί που άφηναν τα πάρτι βιαστών σε σουίτες!
Ελλάδα Πολιτική

Τροπολογία ντροπής! Θα κρεμάνε στα μανταλάκια τον ταβερνιάρη του Μοσχάτου, αυτοί που άφηναν τα πάρτι βιαστών σε σουίτες!

Άλλη μία υποκριτική «πρωτοβουλία» της κυβέρνησης

Το πανηγύρι με τις ανεξέλεγκτες τροπολογίες συνεχίζεται, με ένα νέο κυβερνητικό «δημιούργημα», το οποίο οπωσδήποτε σχετίζεται με την πρόσφατη «Πολακιάδα» στο Μοσχάτο.

Με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής από το υπουργείο οικονομικών στο σχέδιο νόμου του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων, η Κυβέρνηση θα μπορεί να κρεμάει στα μανταλάκια τα καταστήματα στα οποία θα διαπιστώνονται παραβάσεις. Με απλά λόγια, το κατάστημα στο Μοσχάτο όπου έγινε το πρόσφατο επεισόδιο, θα μπορεί να διασυρθεί στο πανελλήνιο.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα πάρτι κακουργημάτων σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων, γινόταν κάτω από τη μύτη των αρχών, οι οποίες δεν παρενέβησαν ακόμα και μετά τον σεισμό στο διαδίκτυο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πια πολυτελή ξενοδοχεία παραβίαζαν εσκεμμένα τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, διέθεταν τις σουίτες τους σε φερόμενους εγκληματίες και ακόμα και σήμερα παραμένουν στο απυρόβλητο.

Σε αντίθεση φυσικά με τον δύστυχο σερβιτόρο στο Μοσχάτο που τόλμησε να κατεβάσει την μάσκα πίσω από τον γκισέ για να φάει ένα κομμάτι τυρί.

Δείτε την τροπολογία:

6C86BFE7 A461 4493 B268 55CAD52E672A
Το επίμαχο άρθρο που επιτρέπει την κοινοποίηση των στοιχείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τροπολογία ντροπής! Θα κρεμάνε στα μανταλάκια τον ταβερνιάρη του Μοσχάτου, αυτοί που άφηναν τα πάρτι βιαστών σε σουίτες! (newsbreak.gr)